"Nights of Gastronomy": Ένας νέος θεσμός βάζει τη γαστρονομία στο προσκήνιο

Έναν βραβευμένο σεφ υποδέχεται το Nana Princess στο στο εστιατόριό του Eternal Blue.

Eternal Blue

Το Nana Princess παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Nights of Gastronomy καλωσορίζοντας στο εστιατόριό του, Eternal Blue, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Ασημάκη Χανιώτη. Στις 7 Αυγούστου ο executive σεφ του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, έρχεται στο Eternal Blue με ένα μενού αποκλειστικά διαμορφωμένο για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Το μενού εμπνέεται από γεύσεις της θάλασσας δεμένες αρμονικά με ελληνικά και οικεία στοιχεία. Οι λάτρεις των θαλασσινών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο Eternal Blue, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα και την ιδιωτική παραλία του Nana Princess. 

Nana Princess
Nana Princess

Το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να εξελίσσεται φέρνοντας την γαστρονομία στο επίκεντρο μέσα από τα Nights of Gastronomy που έχουν ως στόχο να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με συμπράξεις διακεκριμένων σεφ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.