Το "Swell" υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα opening party στο rooftop του

Οι σεφ έχουν επιμεληθεί μια επιλογή από πιάτα που ενώνουν καινοτομία και παράδοση, από χειροποίητα sushi rolls μέχρι ψητά εδέσματα.

Swell

Ένα νέο rooftop υποδέχεται το καλοκαίρι στη Βουλιαγμένη και το γιορτάζει με ένα opening party. Ο λόγος για το "Swell": το rooftop του είναι ήδη πλήρως λειτουργικό και στοχεύει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει γαστρονομικές απολαύσεις με μια πανοραμική θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. To επίσημο opening θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο DJ Jason Wasabi, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους και τα coktails τους. Το μενού του "Swell" συνδυάζει τη γεύση με την κουλτούρα. Οι σεφ έχουν επιμεληθεί μια επιλογή από πιάτα που ενώνουν καινοτομία και παράδοση, από χειροποίητα sushi rolls μέχρι ψητά εδέσματα. Κοινό στοιχείο, η προτίμηση στα τοπικά υλικά με έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα  

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2111188935

Περισσότερες πληροφορίες

Swell

Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.