Το "Kammoun" στη Γλυφάδα θα σε μάθει να τρως (και να πίνεις) λιβανέζικα

Φαλάφελ, fattoush ή baba ganoush; Το νέο στέκι λιβανέζικης κουζίνας στη Γλυφάδα τα έχει όλα.

Kammoun

Οι έθνικ γεύσεις στις γαστρονομικές πιάτσες ανά την Αθήνα έχουν την τιμητική τους και τα νότια πρόσφατα υποδέχτηκαν μία ακόμα άφιξη με street food προτάσεις λιβανέζικης κουζίνας. Το "Kammoun" είναι ένα νέο πόστο στη Δημητρίου Γούναρη που αγαπά πιάτα street food προφίλ και σερβίρει σπεσιαλιτέ γνώριμες και αγαπημένες.

Στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων τα πασίγνωστα φαλάφελ που σερβίρουν σε "βασιλική" μερίδα με σάλτσα από ταχίνι, γογγύλια τουρσί, ντομάτα, κρεμμύδι και φρέσκα μυρωδικά, αλλά και τυλιχτά, σε τορτίγια για να το "χέρι", super θρεπτική babila με ζεστά ρεβίθια στον ατμό, ταχίνι και σκόρδο, baba ganoush με ψημένες μελιτζάνες, πράσινη πιπεριά, ντομάτες, σκόρδο και κρεμμύδι, ταμπουλέ και σαλάτα fattoush με ντομάτα, αγγούρι, ραπανάκι, ρόδι, φρυγανισμένο ψωμί και vinaigrette ρόδι. Οι κρεατοφάγοι θα προτιμήσετε το λιβανέζικο μαριναρισμένο κοτόπουλο schawarma σε τορτίγια με πατάτες, τουρσί και σάλτσα σκόρδου αλλά και το λιβανέζικο μοσχάρι schawarma με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό, πατάτες, τουρσί, ντομάτα και σάλτσα από ταχίνι. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με arak και επιλεγμένα λιβανέζικα κρασιά.


Δημητρίου Γούναρη 122, Γλυφάδα | Τηλ.: 2117503900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.