Το "Tudor Hall" υποδέχεται τα κρασιά του εμβληματικού "Biondi-Santi"

Στο πλαίσιο της σειράς οινικών εμπειριών που διοργανώνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George", το κορυφαίο οινοποιείο "Biondi-Santi" συστήνεται σε μια βραδιά με καλεσμένο τον Giovanni Lai.

Tudor Hall

Το εστιατόριο "Tudor Hall" του ξενοδοχείου King George, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά των οινικών εκδηλώσεων που τιμούν κορυφαία κρασιά, υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο "Biondi-Santi".

Στις 20 Απριλίου ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του τιμώμενου οινοποιείου, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους λάτρεις του κρασιού σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο. Την εμπειρία ολοκληρώνει ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, που εμπνέεται από τη γαστρονομική παράδοση και τα αρώματα του Montalcino αποτυπώνοντάς τα σε ένα μενού έξι σταδίων που θα συνδυαστεί με τα Rosso di Montalcino 2019, Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009 και Brunello di Montalcino Riserva, 2016.

taille douce

Η ιστορία του οινοποιείου ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία. Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς.

Ώρα Προσέλευσης: 8.15 μ.μ | Ώρα Έναρξης: 8.30 μ.μ | Κόστος συμμετοχής: €290 / άτομο (απαιτείται κράτηση)

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.