Το "Tudor Hall" υποδέχεται τα κρασιά του εμβληματικού "Biondi-Santi"

Στο πλαίσιο της σειράς οινικών εμπειριών που διοργανώνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George", το κορυφαίο οινοποιείο "Biondi-Santi" συστήνεται σε μια βραδιά με καλεσμένο τον Giovanni Lai.

Tudor Hall

Το εστιατόριο "Tudor Hall" του ξενοδοχείου King George, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά των οινικών εκδηλώσεων που τιμούν κορυφαία κρασιά, υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο "Biondi-Santi".

Στις 20 Απριλίου ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του τιμώμενου οινοποιείου, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους λάτρεις του κρασιού σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο. Την εμπειρία ολοκληρώνει ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, που εμπνέεται από τη γαστρονομική παράδοση και τα αρώματα του Montalcino αποτυπώνοντάς τα σε ένα μενού έξι σταδίων που θα συνδυαστεί με τα Rosso di Montalcino 2019, Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009 και Brunello di Montalcino Riserva, 2016.

taille douce

Η ιστορία του οινοποιείου ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία. Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς.

Ώρα Προσέλευσης: 8.15 μ.μ | Ώρα Έναρξης: 8.30 μ.μ | Κόστος συμμετοχής: €290 / άτομο (απαιτείται κράτηση)

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Noma ανοίγει στο Λος Άντζελες με μενού -μόλις- στα €1.500/άτομο

Ο René Redzepi εξηγεί γιατί θα είναι τόσο ακριβό αλλά -μεταξύ μας- είναι λογικό κάτι τέτοιο;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
13/01/2026

Στο Μαρούσι, για ένα ζουμερό grill bar

Σερβίρει το κρέας σε ευχάριστα ντιζαϊνάτο περιτύλιγμα, σε εκδοχές που ταυτίζουμε με την ελληνική παράδοση είτε σε πιο διεθνείς αγαπημένες γεύσεις.

O Θωμάς Μάτσας 'εξαπέλυσε' το Thirio του

Το νέο εστιατόριο του πολυπράγμονος σεφ, στο κέντρο της Αθήνας, έχει ξεχωριστό στυλ και πιάτα οικείας νοστιμιάς με μοντέρνα ματιά.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Κρύα noodles Chuka στο 'Ronin'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ της Madame Ginger

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Το κλασικό ρεστοράν των ΒΠ που ποντάρει στο ελληνικό γαστρονομικό τερουάρ

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Στα Κιούρκα υπάρχει ένα εστιατόριο με ιστορία που κοιτάει μπροστά

Μια ιδέα για εκδρομή-αστραπή, σε ένα μοντέρνο χάνι με προσεγμένη κουζίνα.