Buba Night Market: Ένα ξεχωριστό soirée στην Κηφισιά

Buba event

Στις 19 Μαρτίου, το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά φιλοξενεί ένα ξεχωριστό, multi-layered, πολυσχιδές soiree. Η ομάδα του "Buba Bistrot Exotique" εμπνέεται από τα απογευματινά πάρτι των μεγαλύτερων μητροπόλεων του κόσμου -από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι μέχρι την Κέιπ Τάουν και τις νυχτερινές αγορές της Μπανγκόκ- και προσκαλεί τους Jiles και The Dreamer για ένα eclectic dj set.

Elevated ταϊλανδέζικο street food και buba signature cocktails, custom γλυκό από τη διάσημη Madame Fraise, ένα bazaar μόδας και ομορφιάς και ένα μυστηριακό Spiritual Space συνθέτουν το σκηνικό ενός "διαφορετικού” απογευματινού event.

Join the Night Market - Αναλυτικότερα

The Party: Με μουσικές που κινούνται αβίαστα ανάμεσα σε melodic techno, cosmic & house beats ο Jiles, DJ και δημιουργός του Street Outdoors και o The Dreamer, DJ, εκδότης του Fluffer Everyday και founder των Neon Raum, Purple Night και Love Issues έρχονται στα decks του Buba.

Street Food: Ανακάλυψε τα κλασικά πιάτα του "Buba" σε elevated street food εκτελέσεις και τα Buba signature cocktails σε προνομιακές τιμές. 

Buba Bistrot Exotique

One-of-a-kind Dessert by Madame Fraise: Το μεγαλύτερο pastry success story, εν είδει ghost kitchen, των τελευταίων χρόνων ετοιμάζει ένα custom thai inspired dessert αποκλειστικά για το Buba Night Market.


Fashion & Beauty Bazaar: Διακεκριμένες Ελληνίδες influencers καθώς και άλλα μέλη του community της Κηφισιάς διαθέτουν κομμάτια από τις συλλογές τους από επώνυμα brands σε σούπερ χαμηλές τιμές από 5€ - Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Spiritual Space: Στο "Buba Upstairs", το χαρακτηριστικό πατάρι με τα δεκάδες ταϊλανδέζικα φαναράκια στην οροφή, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων με κάρτες taro και αστροσοφία, σε μία μυστηριακή ατμόσφαιρα.


Info

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Από τις 18.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.