Βόλτα τις Κυριακές, "But first we brunch" με τον Μπάμπη Ζιντίλη στο "Athénée"

To Athénée υποδέχεται ως guest pastry chef τον ταλαντούχο Μπάμπη Ζιντίλη για τέσσερις Κυριακές.

Μπάμπης Ζιντίλης

Το Κυριακάτικο brunch του Athénée φέρνει την άνοιξη με καλεσμένο έναν από τους πιο ταλαντούχους pastry chef της γενιάς του, τον Μπάμπη Ζιντίλη. Mε εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως το "Funky Gourmet" και το "Opso" του Λονδίνου, ο δημιουργός του boutique ζαχαροπλαστείου "Σουit by Babis Zidilis" κάνει μια στάση από τις 12 Μαρτίου και έως τις 2 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée, φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα. 

Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές ξεδιπλώνοντα σε γλυκά όπως Sacher torte, τάρτα λεμόνι, πάστα αμυγδάλου, κέικ Barozzi, πορτοκαλόπιτα και ρυζόγαλο με στόχο να παρουσιάσει οικείες και αγαπημένες για το κοινό προτάσεις με φινετσάτες πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων. 

12/3-2/4, 1 μ.μ-5 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.