Βόλτα τις Κυριακές, "But first we brunch" με τον Μπάμπη Ζιντίλη στο "Athénée"

To Athénée υποδέχεται ως guest pastry chef τον ταλαντούχο Μπάμπη Ζιντίλη για τέσσερις Κυριακές.

Μπάμπης Ζιντίλης

Το Κυριακάτικο brunch του Athénée φέρνει την άνοιξη με καλεσμένο έναν από τους πιο ταλαντούχους pastry chef της γενιάς του, τον Μπάμπη Ζιντίλη. Mε εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως το "Funky Gourmet" και το "Opso" του Λονδίνου, ο δημιουργός του boutique ζαχαροπλαστείου "Σουit by Babis Zidilis" κάνει μια στάση από τις 12 Μαρτίου και έως τις 2 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée, φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα. 

Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές ξεδιπλώνοντα σε γλυκά όπως Sacher torte, τάρτα λεμόνι, πάστα αμυγδάλου, κέικ Barozzi, πορτοκαλόπιτα και ρυζόγαλο με στόχο να παρουσιάσει οικείες και αγαπημένες για το κοινό προτάσεις με φινετσάτες πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων. 

12/3-2/4, 1 μ.μ-5 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.