Βόλτα τις Κυριακές, "But first we brunch" με τον Μπάμπη Ζιντίλη στο "Athénée"

To Athénée υποδέχεται ως guest pastry chef τον ταλαντούχο Μπάμπη Ζιντίλη για τέσσερις Κυριακές.

Μπάμπης Ζιντίλης

Το Κυριακάτικο brunch του Athénée φέρνει την άνοιξη με καλεσμένο έναν από τους πιο ταλαντούχους pastry chef της γενιάς του, τον Μπάμπη Ζιντίλη. Mε εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως το "Funky Gourmet" και το "Opso" του Λονδίνου, ο δημιουργός του boutique ζαχαροπλαστείου "Σουit by Babis Zidilis" κάνει μια στάση από τις 12 Μαρτίου και έως τις 2 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée, φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα. 

Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές ξεδιπλώνοντα σε γλυκά όπως Sacher torte, τάρτα λεμόνι, πάστα αμυγδάλου, κέικ Barozzi, πορτοκαλόπιτα και ρυζόγαλο με στόχο να παρουσιάσει οικείες και αγαπημένες για το κοινό προτάσεις με φινετσάτες πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων. 

12/3-2/4, 1 μ.μ-5 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μαρία Μπούμπα: Η καλύτερη σομελιέ στη Μεγάλη Βρετανία είναι Ελληνίδα

Η Wine Director στο διάστερο Da Terra αναδείχθηκε UK Sommelier of the Year 2025. Μιλά στο 'α' για τη διάκριση αυτή, την πορεία της και το εστιατορικό σύμπαν του Λονδίνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/07/2025

Στη Σαρωνίδα, θα πιάσεις 'Λαβράκι' και πολλές άλλες θαλασσινές νοστιμιές

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα νησιωτικό σκηνικό, στα παράλια της Αττικής.

Πώς είναι να τρως στο πιο μποέμ beach restaurant της Μυκόνου

Τι γεύση έχει η φροντισμένη κουζίνα του Θωμά Μάτσα στο περίφημο Alemagou.

Beefbar Mykonos: Απο τη κυανή ακτή στη καρδιά των κυκλάδων

Στο σταυροδρόμι του κοσμοπολίτικου στυλ και της κυκλαδίτικης αύρας, το Beefbar Mykonos επανασυστήνεται ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός γεύσης και απόλαυσης.

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.