Πάρτι στην ψαραγορά στο "Hasapika Central Market"

Το εμπνευσμένο project στη Βαρβάκειο, που έσπασε τα στεγανά σερβίροντας εκλεκτή θαλασσινή ωμοφαγία, ετοιμάζει μεγάλο ψαροφαγικό τσιμπούσι λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα αλλά και ανήμερα.

Hasapika Βαρβάκειος Λεωνίδας Τούμπανος

Είθισται την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας χιλιάδες Αθηναίοι να επισκέπτονται την ψαραγορά για να αγοράσουν τα σαρακοστιανά τους για το τραπεζι της επόμενης ημέρας. Απο τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, στη Βαρβάκειο αγορά, τα ψώνια και η γιορτινή διάθεση κρατούν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Σε αυτό το ρυθμό θα κινηθεί και το "Hasapika central market" που θα στήσει τις ψησταριές του και θα μας παρουσιάσει το νέο του concept με μύδια γαρίδες και χταπόδια στα καρβουνα. Ο βραβευμένος Michele θα σερβίρει χειροποίητα ζυμαρικά με γαρίδες και μύδια ενώ ο Θεσσαλονικιός σεφ Δημήτρης Δαούτης θα ετοιμάσει σπεσιαλιτέ όπως σαγανάκι λεμονάτο, μύδοπίλαφο ταραμοσαλάτα, χταποδοκεφτέδες. Από το ψαροφαγικό τσιμπούσι δεν θα λείπει το sushi kiosk για τους λάτρεις της ωμοφαγίας ενώ όλα αυτά θα σερβίρονται σε τραπεζάκια που θα στηθούν κατά μήκος της αγοράς. Από το ολοήμερο πάρτι δεν θα λείπουν αποστάγματα όπως τσίπουρο και ούζο και πάντα μπορείτε να πάρετε πακέτο για το σπίτι ή τη βόλτα σας. Και αν δεν χορτάσετε, το ίδιο σκηνικό θα στηθεί και την Καθαρά Δευτέρα απο τις 12 το μεσημέρι ως το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Hasapika Central Market

Αριστογείτονος 1, Αθήνα (Βαρβάκειος)
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/10/2025

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;