"Casareccio": Γιορτές αλά ιταλικά στον Χολαργό

Ποιοτικές πρώτες ύλες στα πιο αναγνωρίσιμα γαστρονομικά trademarks της "Μπότας", σε απολαυστικές εκδοχές.

Casareccio © Λεωνίδας Τούμπανος

O ζεστός και οικείος χώρος, με τα γήινα χρώματα και τα καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, δίνει αβίαστα την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποια τρατορία στη γείτονα χώρα, την ίδια στιγμή που το φιλικό σέρβις θα σε κάνει να βιώσεις μια θαλπωρή εξ ολοκλήρου σπιτική. Παράλληλα, στην κουζίνα του "Casareccio" –που διόλου τυχαία μεταφράζεται από τα ιταλικά ως "σπιτικό"– η ομάδα που επιμελείται το γευστικό κομμάτι φροντίζει να μεταμορφώνει ποιοτικές πρώτες ύλες στα πιο αναγνωρίσιμα γαστρονομικά trademarks της "Μπότας", σε απολαυστικές εκδοχές. Γνήσια ιταλική κουζίνα, λοιπόν, σε ένα άκρως αυθεντικό περιβάλλον. Επί του πιάτου, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται σε καλοφτιαγμένες επιλογές, όπως τα σπιτικά πράσινα ραβιόλι, γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, η πίτσα Καπρέζε (με βουβαλίσια μοτσαρέλα, πέστο Τζενοβέζε και ψητά ντοματίνια) και το σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο οσομπούκο με νιόκι πατάτας.

Περισσότερες πληροφορίες

Casareccio

Ξανθίππου 84, Χολαργός
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.