"Casareccio": Γιορτές αλά ιταλικά στον Χολαργό

Ποιοτικές πρώτες ύλες στα πιο αναγνωρίσιμα γαστρονομικά trademarks της "Μπότας", σε απολαυστικές εκδοχές.

Casareccio © Λεωνίδας Τούμπανος

O ζεστός και οικείος χώρος, με τα γήινα χρώματα και τα καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, δίνει αβίαστα την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποια τρατορία στη γείτονα χώρα, την ίδια στιγμή που το φιλικό σέρβις θα σε κάνει να βιώσεις μια θαλπωρή εξ ολοκλήρου σπιτική. Παράλληλα, στην κουζίνα του "Casareccio" –που διόλου τυχαία μεταφράζεται από τα ιταλικά ως "σπιτικό"– η ομάδα που επιμελείται το γευστικό κομμάτι φροντίζει να μεταμορφώνει ποιοτικές πρώτες ύλες στα πιο αναγνωρίσιμα γαστρονομικά trademarks της "Μπότας", σε απολαυστικές εκδοχές. Γνήσια ιταλική κουζίνα, λοιπόν, σε ένα άκρως αυθεντικό περιβάλλον. Επί του πιάτου, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται σε καλοφτιαγμένες επιλογές, όπως τα σπιτικά πράσινα ραβιόλι, γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, η πίτσα Καπρέζε (με βουβαλίσια μοτσαρέλα, πέστο Τζενοβέζε και ψητά ντοματίνια) και το σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο οσομπούκο με νιόκι πατάτας.

Περισσότερες πληροφορίες

Casareccio

Ξανθίππου 84, Χολαργός
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Διακοπές 2025: Τα εστιατόρια και οι σεφ του καλοκαιριού

Ένα γευστικό ταξίδι στις γωνιές της Ελλάδας, εκεί όπου το φαγητό γίνεται εμπειρία που θες να ζήσεις ξανά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2025

Στιάδι: Γεύσεις με ταυτότητα στη σκιά του Κάστρου

Στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του Κάστρου στη Σίφνο, το "Στιάδι" σε προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη θαλασσινή αύρα με τη μοντέρνα ψαροφαγία.

To νέο μενού γευσιγνωσίας του Sense βγάζει "Ρίζες στο Χρόνο"

Η φρέσκια πρόταση του βραβευμένου Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου είναι μια ωδή στις γεύσεις που μας καθόρισαν και στις αφηγήσεις που περνούν από γενιά σε γενιά.

Τι γεύση μας αφήνει το πιο χοτ ουζερί της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Έχει μια γοητεία αδιαπραγμάτευτη αυτό το ουζερί κι η γλύκα του δικαιολογεί τις όλο και μεγαλύτερες πιένες που γνωρίζει, στον ένα και κάτι χρόνο λειτουργίας του.

To Smash ‘n’ Bun πάει Pere Ubu

Τα δημοφιλή burgers του Κολωνακίου σερβίρονται απόψε στα ΝΠ, με μουσική υπόκρουση από την Κλαούντια Μάτολα.

Θα σωθεί η pub - και γιατί μας αφορά;

Η απάτη των λονδρέζικων pubs και τι μας λέει για τις δικές μας ταβέρνες.

"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι ολοκαίνουργιο αλλά ήδη κλασικό

Στον Πειραιά άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food.