"Art Lounge": Ένας απόλυτα γιορτινός προορισμός

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου.

Art Lounge © Λεωνίδας Τούμπανος

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου. Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει χριστουγεννιάτικη γκαλερί με bespoke, εντελώς έξω από τα συνηθισμένα, στολισμό, μεριμνά μεθοδικά και με φαντασία (και) για το γευστικό κομμάτι. Τα δύο εστιατόριά του, το άκρως ντιζαϊνάτο "New Taste" και το "Art Lounge", με τη θαυμάσια 360°οπτική της πρωτεύουσας, σας υποδέχονται για brunch ή lunch break, ενώ για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού, αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και τεχνικές που απελευθερώνουν τις πιο δυνατές εκφάνσεις των γεύσεών του. Παράλληλα, το φημισμένο brunch του "New Hotel" θα τρέχει και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κερασάκι στην τούρτα τα live DJ sets. 

Περισσότερες πληροφορίες

Art Lounge

«New Hotel», Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αφιέρωμα Σουβλάκι: Τα σουβλατζίδικα της Αθήνας και όχι μόνο που τιμούν το εθνικό μας street food

Σουβλάκι, καλαμάκι, πιτόγυρο, τυλιχτό: όπως κι αν το λες, είτε το προτιμάς παραδοσιακό ή πιο γκουρμέ, σε παραδοσιακή πίτα ή σε ιδιαίτερες εκδοχές της, εδώ θα ανακαλύψεις τα σουβλάκια της Αθήνας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

"Ψάρια και ωρίμανση", ένα βιβλίο αναφοράς για το ψάρι από τον Μαρίνο Σουράνη

Μπορεί ένα χρηστικό σύγγραμμα να γίνεται ταυτόχρονα απολαυστικό ανάγνωσμα; Ο Μαρίνος Σουράνης καταφέρνει σ΄ ένα "έργο ζωής" να μας συστήσει τον συναρπαστικό κόσμο του βυθού, μεταδίδοντας απλόχερα τη γνώση του, ποτισμένη με μια βαθιά αγάπη για το ψάρι

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Lasmari Apraos" στην Κέρκυρα

Όταν η κορφιάτικη γευστική κληρονομιά συναντά τη μοντέρνα μαγειρική αισθητική.

Νίκος Λιόκας και Άγγελος Τόγιας σε ένα νόστιμο βράδυ στο Krokodilos

Το εστιατόριο του Λονδίνου φιλοξενεί τον Head Chef του GB Roof Garden, σε ένα ξεχωριστό Four Hands dinner.

Ο "Ναουμίδης" πιάνει Ριβιέρα: Απόψε τρώμε κριθαρότο ποταμίσιας καραβίδας και βραχυκερατική μοσχίδα ωρίμανσης

Προτελευταία πράξη για το Symposio at Ark, που απόψε καλωσορίζει τον "Ναουμίδη", απευθείας από τη Βεγορίτιδα.

Καλαμάκι ή σουβλάκι; To "Kalamaki Bar" στο Κουκάκι δίνει την απάντηση

Ζουμερά καλαμάκια και χειροποίητοι στον πεζόδρομο της Δράκου' και σε ένα μοντέρνο ψητοπωλείο που εδώ και σχεδόν μια δεκαπενταετία αποτελεί σταθερό στέκι.