"Μικρές Κυκλάδες": Ακαταμάχητος γευστικός προορισμός

Υποδεχτείτε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, με την ατμόσφαιρα που της ταιριάζει παρέα με εκλεπτυσμένες γεύσεις και άψογο σέρβις.

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά © Λεωνίδας Τούμπανος

Στις"Μικρές Κυκλάδες", η fine dining εμπειρία συναντά τους πιο εκλεκτούς θησαυρούς της θάλασσας, που αποδίδονται μέσα από εμβληματικά πιάτα με gourmet αναφορές και ιδιαίτερες κοπές. Στα δύο festive menu των ρεβεγιόν, που θα τα απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής, πρωταγωνιστούν δημιουργικά πρώτα πιάτα, όπως φιλετάκι γλώσσας ποσέ με παντζάρι, μενταγιόν πεσκανδρίτσας με κουλί ντομάτας και μους σπαραγγιού, ταρτάρ καραβίδας με γκλάσο ιβίσκου και χτένι αροζέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από μανιτάρια. Ακολουθούν εντυπωσιακά κυρίως, όπως φιλέτο σφυρίδας με σπαράγγια, μανιτάρια και βελουτέ ψαριού με μαύρη τρούφα και φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα Visanto, φρούτα του δάσους και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, εκλεκτό κρασί και φυσικά ευφάνταστα επιδόρπια, για να κλείσετε όσο πιο γλυκά γίνεται τη βραδιά σας. Αυτές τις γιορτές ταξιδέψτε στην απόλαυση!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/10/2025

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.