"Iguazu": Γιορτές με τροπικό twist

Iguazu © Λεωνίδας Τούμπανος

O βασιλικός γορίλας στο "έμπα" φόρεσε το σκούφο του και τον γιορτινό του φιόγκο, σηματοδοτώντας τη festive season στην πλατεία Βραζιλίας και στο εξαιρετικά δημοφιλές all-day spot, που ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένα εξωτικό του χώρο, το ζωντανό crowd και την ποιότητα σε ό,τι σερβίρει. Το καταπράσινο εσωτερικό του και η ζεστή σάλα στολίστηκαν, τα φώτα άναψαν και το "Iguazu" δηλώνει κάτι παραπάνω από έτοιμο για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά. Σε αυτό θα συμβάλουν καθοριστικά και τα ειδικά διαμορφωμένα εορταστικά μενού για τα αντίστοιχα ρεβεγιόν, που φέρουν φυσικά την υπογραφή του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο Γιάννη Παρίκου. Οι δημιουργίες του σεφ δεν θα παίξουν σόλο, καθώς θα πλαισιωθούν για τις δύο πολύ ξεχωριστές βραδιές από live μπάντα. Προχωρώντας προς τις μεγάλες ώρες, το party mood θα γίνει ακόμη πιο έντονο χάρη στα DJ sets που θα ακολουθήσουν. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/10/2025

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.