"Pelagos": Γιορτές με αριστοκρατική αύρα

Στην αθηναϊκή ριβιέρα, το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin και χρυσοσκουφάτο ρεστοράν στο "Four Seasons Astir Palace" συνδυάζει μια αύρα αριστοκρατικής χαλαρότητας με τη φινετσάτη κουζίνα του εξαιρετικά ταλαντούχου σεφ Luca Piscazzi.

Pelagos

Το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin και χρυσοσκουφάτο ρεστοράν στο "Four Seasons Astir Palace" συνδυάζει μια αύρα αριστοκρατικής χαλαρότητας με τη φινετσάτη κουζίνα του εξαιρετικά ταλαντούχου σεφ Luca Piscazzi. Στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων φιγουράρουν πιάτα με γκράντε προφίλ, όπως το ταρτάρ καραβίδας με καρπάτσιο παντζαριού και σάλτσα από σαμπάνια και χαβιάρι, το ψητό στήθος πάπιας με φουαγκρά, πουρέ καρότου και λωτό και το ραβιόλι με μαύρη τρούφα, πορτσίνι, τζίντζερ και λάδι λεβάντας, ενώ αντίστοιχης λογικής είναι και το μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με πιάτα όπως το σπαγγέτι με χαβιάρι, μαύρο ταχίνι και σάλτσα στρειδιών, το φουαγκρά ωρίμανσης σε κερί μέλισσας με καλαμπόκι, μαύρη τρούφα και ζωμό ρακόμελου και μανιταριών και το μοσχαρίσιο φιλέτο με μαύρη τρούφα και Bagna cauda.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/10/2025

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.