"Poseidon Athens": Γιορτινή ατμόσφαιρα με θέα θάλασσα

Λίγα βήματα από τη μαρίνα Φλοίσβου που έχει φορέσει τα γιορτινά της, η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του «Poseidon Athens Hotel» σε συνδυασμό με τις γαστριμαργικές δημιουργίες του σεφ, συνθέτουν μια φιέστα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Poseidon © Λεωνίδας Τούμπανος

Μόλις 10 λεπτά οδικώς από την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας και λίγα βήματα από τη μαρίνα Φλοίσβου που έχει φορέσει τα γιορτινά της, η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του "Poseidon Athens Hotel" σε συνδυασμό με τις γαστριμαργικές δημιουργίες του σεφ συνθέτουν μια φιέστα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Στη φαρέτρα του "Poseidon Athens", πέρα από τη θεσπέσια θέα στον Αργοσαρωνικό με τα πυρωμένα ηλιοβασιλέματα, που χαρίζει ένα ανακουφιστικό αίσθημα αποσύνδεσης όλο το χρόνο, περιλαμβάνεται και η εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που υπόσχονται τα εορταστικά μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με αναπάντεχους gourmet συνδυασμούς και τη συνοδεία μιας μεθυστικής λίστας κρασιών και ποτών. Μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, το "Poseidon Hall" παίρνει τα ηνία, φιλοξενώντας το πρωτοχρονιάτικο brunch με έναν μπουφέ που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.