"Da Bruno": Ρεβεγιόν με ιταλική αύρα

Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα δύο ρεβεγιόν.

Da Bruno

Για γιορτινή έξοδο με ιταλιάνικο "αέρα", η ανανεωμένη τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη, με 35 και πλέον χρόνια ιστορίας, είναι σημείο αναφοράς και για τις γιορτινές μας εξόδους. Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Χειροποίητα ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και μασκαρπόνε, γαλοπούλα γεμιστή με ξηρούς καρπούς, ρύζι και σταφίδα, και πανετόνε σε δημιουργική εκδοχή είναι μερικά από όσα θα δοκιμάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ αυθεντικό πανετόνε από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον τόνο δίνουν πιάτα με ωραίες γευστικές αρμονίες, όπως η σούπα με πράσινο μήλο, κάστανα και τραγανό προσούτο, το ριζότο με χτένια, τα μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκοπατάτα και η γιορτινή πάβλοβα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/10/2025

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.