"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης

Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Βλάσσης εστιατόριο

Αγαπημένος, νοσταλγικός και κλασάτος ο "Βλάσσης", μας υποδέχεται φορώντας τα γιορτινά του για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση και τη δημιουργία. Με μακρόχρονη πορεία και πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση, ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας, πιστό στις αξίες του και στην εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα το μεσημέρι, με ένα μενού που φιλοξενεί αυθεντικές συνταγές, αλλά και πιο σύγχρονες επιλογές για κάθε γούστο. Καροτόσουπα ή κολοκυθόσουπα βελουτέ, λαχανοντολμάδες, παραδοσιακοί μεζέδες και αρχοντικές πίτες για αρχή, χοιρινό με σταφίδες ρολό, γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και κάστανα, μοσχάρι σιδηρόδρομος με πουρέ και χιουνκιάρ μπεγεντί για κυρίως, είναι μόνο κάποιες από τις εορταστικές προτάσεις, ενώ επιλεγμένες ετικέτες κρασιού θα συνοδέψουν μοναδικά το γεύμα σας. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.