"Hoocut": Τέλειο σουβλάκι εις τριπλούν

Το success story με τη σφραγίδα των αδελφών Λιάκου που ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να γράφεται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι.

hoocut1

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που το "Hoocut" έκανε την εμφάνιση του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πιο αγαπημένο μας εθνικό έδεσμα που αγαπήθηκε κατευθείαν από τους Αθηναίους και δημιούργησε σχολή. Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται εδώ και λίγο καιρό τόσο στο νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη όσο και στο Περιστέρι, που παρουσιάζουν κι αυτά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα με τα ίδια υψηλά πρότυπα του flagship μαγαζιού. Ο όπως πάντα ευρύχωρος χώρος αναπτύσσεται γύρω από τη μαγική ανοικτή κουζίνα του "Hoocut" που επιτρέπει στην ομάδα του "Hoocut" να δημιουργήσει το προϊόν από την αρχή και να μας το προσφέρει στην ιδεώδη του εκδοχή.

hoocut2

Τα πάντα παρασκευάζονται τη στιγμή που τα ζητήσει ο πελάτης. Οι χειροποίητες πίτες (Hoocut Specials) φουρνίζονται επιτόπου και είναι ανάλαφρες, τραγανές αλλά και αφράτες, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται a la minute, το κρέας επεξεργάζεται, κόβεται και ψήνεται επιτόπου.

hoocut3

Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα. Η γνωστή εμμονή τους στην ποιότητα και το πάθος τους για την εξαιρετική πρώτη ύλη τους οδήγησε στη δημιουργία του Metameat, ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος που ελέγχεται ποιοτικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αλλά και προμηθεύει κατ’αποκλειστικότητα τα "Hoocut" με εξαιρετικό κρέας.

Οι δε προτάσεις τους είναι μία και μία και ανυπομονούμε να τις χαρούμε ξανά και ξανά κάνοντας τις γιορτινές μας βόλτες είτε στο κέντρο είτε στις δυναμικές πιάτσες της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου. Αγαπάμε ιδιαίτερα την τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, όπως και τις ανοιχτές πίτες που γεμίζουμε με ψητό χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο, όμως αυτή τη φορά θα τιμήσουμε και τις vegetarian επιλογές του καταλόγου, σαν την πρωτότυπη πίτα με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
08/10/2025

Οινικά ταξίδια και μουσικές βραδιές στα ViBo τον Οκτώβριο

Το πρόγραμμα των ViBo Bistrot υπόσχεται έναν μήνα γεμάτο με οινικές γευσιγνωσίες και ζωντανή μουσική.

Το κυριακάτικο brunch με θέα επιστρέφει στο New Hotel

Πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο την ελληνική παράδοση αλλά και τον διεθνή χαρακτήρα του New Hotel επιστρέφουν για να τα απολαύσεις.

Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλοι στην Πάρο μιλούσαν για την "Πεζούλα"

Το καινούργιο καφενείο στο χωριό Μάρμαρα δείχνει το δρόμο για την τίμια μαγειρική που έχει ανάγκη το νησί.

Γιατί τώρα έχεις την καλύτερη ευκαιρία να δοκιμάσεις τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Αν ετοιμάζετε απόδραση για τη Θεσσαλονίκη, αυτή η λίστα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τις καλύτερες γεύσεις της σε μοναδικές τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό happening της χρονιάς. Αν, πάλι, δεν ετοιμάζετε, αυτή η λίστα ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

Στην Ηλιούπολη, για το ολοκαίνουριο 'Son Athens'

Το νέο εστιατόριο στη ζωηρή γειτονιά των ΝΠ έκανε μόλις ντεμπούτο, με τολμηρό φαγητό, αγάπη για το κρασί και ψαγμένες μουσικές.

Οι νέες προσθήκες στο μενού του ‘Μυστικού Κήπου’ δεν πρέπει να μείνουν μυστικές

Έφτασαν τα καινούργια πιάτα του Μυστικού Κήπου και ιδού τι μας γυάλισε.