Γαστρονομικός Νοέμβριος στο St George Lycabettus

Το La Suite Lounge Restaurant στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus, μάς προσκάλει και αυτό το μήνα να απολαύσουμε θεματικά μενού από τον executive chef, Βασίλη Μήλιο.

BEAUJOLAIS St George

Το εστιατόριο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου St. George Lycabettus με τον Executive Chef Βασίλη Μήλιο στο γευστικό τιμόνι μάς προσκάλει να γιορτάσουμε το "Beaujolais Nouveau", την ημέρα των "Ευχαριστιών" και την "Black Friday" με ειδικά μενού. 

Thanksgiving

Από την Πέμπτη 17 και έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, θα γιορτάσετε στο "La Suite Lounge" την μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της Γαλλίας απολαμβάνοντας γκουρμέ γαλλικό μενού σε συνδυασμό με το ολόφρεσκο κρασί της καινούριας σοδειάς της περιοχής Beaujolais ενώ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, θα περάσετε την "Ημέρα των Ευχαριστιών" με παραδοσιακό, αμερικάνικο δείπνο αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα του εστιατορίου. Όσο για την "Black Friday", μετά από τα ψώνια της ημέρας, εδώ θα κάνετε μια τελευταία στάση για να δοκιμάσετε το μενού γευσιγνωσίας με την επιμέλεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin Geoffrey Rembert με έκπτωση 25%. Μήνας γιορτής ο Νοέμβριος!

Για κρατήσεις : 2107416191

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.