Μαραθώνια Γεύματα στην "Σχεδία"

Αλληλεγγύη, ελβιέλες, υδατάνθρακες και μπόλικες γεύσεις για το τριήμερο του Μαραθωνίου στο «Σχεδία Home».

Σχεδία Home Μαραθώνιος

Όλη η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς μαραθωνίου και η "σχεδία" δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη αθλητική γιορτή, όπως κάνει ανελλιπώς από το 2007. Τότε, η ομάδα της αριθμούσε μόλις 5 άτομα ενώ φέτος συμμετέχουν κοντά στα 300. Στο πλευρό της "σχεδίας", η προπονήτρια και συγγραφέας Μαρία Πολύζου που ανέλαβε να εμψυχώσει τους  δρομείς που θα αγωνιστούν με την ομάδα της "σχεδίας" σε όλες τις αποστάσεις της διοργάνωσης του Μαραθωνίου.

Πέρα όμως από την προπόνηση, φροντίζουν για την σωστή, αθλητική διατροφή με την αγαπημένη παράδοση του Pasta Party και ειδικά, για την περίσταση, πιάτα στο "Σχεδία Home" (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα).

Pasta Party - Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 19:00

Οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικοί είναι οι υδατάνθρακες για την απόδοσή τους. Η προετοιμασία πριν τους αγώνες περιλαμβάνει και την κατανάλωση ζυμαρικών και λαχανικών. Έτσι το βράδυ πριν τους αγώνες η "σχεδία" έχει -στο καθιερωμένο pasta party-  φροντίσει για όλα: Η βραδιά περιλαμβάνει καλή παρέα, όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά και κληρώσεις με πλούσια δώρα. Κοντά στους επισκέπτες θα είναι ο digital marketing consultant Χάρης Ασλανίδης, ο οποίος διαγνώστηκε στα δύο του χρόνια με νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. "Η σχεδία αποδεικνύει πως η ζωή δεν είναι σπριντ, αλλά Μαραθώνιος. Όσες φορές κι αν πέσεις, μπορείς να κατευθυνθείς προς τη γραμμή του τερματισμού", υπογραμμίζει. Όποια έσοδα προκύψουν από τη βραδιά θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Εθνικής Αστέγων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ και περιλαμβάνει μακαρονάδα (επιλογή από ταλιατέλες με κεφτεδάκια μοσχαρίσια και σάλτσα φραγκόσυκο ή πέννες με πέστο αβοκάντο και σπανάκι), σαλάτα, κρασί/ αναψυκτικά.

Special Dish of the Day - Σάββατο, όλη μέρα

Συμμετέχετε στους αγώνες του Σαββάτου; Μόλις ολοκληρώσατε την διαδρομή σας και θέλετε να κεράσετε κάτι ξεχωριστό τον εαυτό σας, νόστιμο αλλά και υγιεινό; Στο "Σχεδία Home" σας περιμένουν με το ξεχωριστό πιάτο ημέρας: Μπέργκερ κοτόπουλο με σάλτσα αγιολί και άισμπεργκ.

Post – Marathon Specials - Κυριακή, όλη μέρα

Όλες οι γιορτές τελειώνουν κάποια στιγμή, και στο "Σχεδία Home" φροντίζουν να έχουν το κατάλληλο γευστικό κλείσιμο για την αθλητική γιορτή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας: ειδικά για την ημέρα, πέρα από το κανονικό μενού σας περιμένει καυτή καστανόσουπα αλλά και ραβιόλι με μείγμα ελληνικών τυριών με μοσχαρίσιο και χοιρινό ραγού. Για το τελείωμα, μπορείτε να απολαύσετε ένα τσάι με ιβίσκο και τζίντζερ.

Συμμετέχετε στον Μαραθώνιο; Έχετε έκπτωση 20%: Το Σαββατοκύριακο, στο "Σχεδία Home" με την επίδειξη του μεταλλίου σας, εσείς και η παρέα σας έκπτωση 20% στο γεύμα σας καθώς και στις αγορές "σχεδίαρτ".

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδία Home

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.