Η άνοδος και η πτώση του Chef Charlie Trotter στο ντοκιμαντέρ "Love, Charlie"

Ένα αμερικανικό ντοκιμαντέρ που εξερευνά την άνοδο, την κάθοδο και την κληρονομιά του αείμνηστου σεφ Charlie Trotter, κυκλοφορεί το Νοέμβριο.

Love Charlie © Greenwich Entertainment

Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Rebecca Halpern, η ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου, παρουσιάζει τη ζωή του Charlie Trotter, ενός από τους πρώτους celebrity chefs, το εστιατόριο του οποίου στο Lincoln Park αποτέλεσε γαστρονομικό προορισμό από το 1987 έως το 2012. Η άνοδός του ωστόσο είχε ένα τίμημα.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αποκλειστικό υλικό, επιστολές από προσωπικά και οικογενειακά αρχεία και ένα ευρύ φάσμα συνεντεύξεων που περιγράφουν την καταστροφική επιδίωξη της τελειότητας από τον σεφ, μέχρι τον θάνατό του το 2013. Αρκετοί υψηλού προφίλ συνάδελφοί του μιλούν για τις αναμνήσεις τους από τον Trotter, όπως ο Grant Achatz (Alinea), ο Homaro Cantu (Moto), ο Giuseppe Tentori (GT Fish & Oyster) και ο Graham Elliot, ο οποίος εργάστηκε στην κουζίνα του Trotter. Υπάρχουν επίσης εμφανίσεις του Anthony Bourdain και της Julia Child. Η ταινία έχει ήδη λάβει πολύ θετικές κριτικές σε φεστιβάλ με την Chicago Tribune να τη χαρακτηρίζει "το πρώτο πλήρως επιτυχημένο ντοκιμαντέρ για τον θρίαμβο και το μαρτύριό του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.