''B-κουτί'': Μια διαβασμένη μπάρα με εκρηκτικά κοκτέιλ και θεατράλε σκηνικό

Η γοητευτική αυλή του που θυμίζει γαλλικό bistrot καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ.

Β-Κουτί

Το "Β-κουτί" είναι χωρο-χρονομηχανή και μας ταξιδευει με τις μουσικές και το φλογερό του κόκκινο. Θα νιώσετε με το που περάσετε το κατώφλι του πως αυτό το σημείο της πόλης είναι περισσότερο σκηνικό παρά ένα ακόμα κοκτεϊλάδικο με διακοσμητικό twist. Στο "Β-κουτί" η ιστορία πλέκεται από το άνοιγμα ως το κλείσιμο, αργά το βράδυ. Το απόγευμα, καθώς ο ήλιος πέφτει φωτίζει παράξενα τον εσωτερικό του χώρο και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν βλέπεις καμία άλλη ώρα της ημέρας.

Β-κουτί

Η κατάφυτη και φωτισμένη γοητευτική αυλή του θυμίζει γαλλικό bistrot και καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ με premium ποτά (περισσότερα από 200 labels) και εξειδίκευση στα κοκτέιλ με ενδιαφέρουσες house προτάσεις. Ξεκινήστε με Ginger Coconut με φρέσκο τζίντζερ και ξύλο κανέλας, κουβανέζικο ρούμι και ρούμι από τα Μπαρμπέιντος ή με το Pink Hot με καυτερή πιπεριά jalapeños, πολωνική βότκα, χιώτικο λικέρ μαστίχας και φράουλα. Μετά η βραδιά θα σας πάει από μόνη της, cruising!

Β-κουτί

Τα διαφορετικά DJ sets με ακούσματα από swing της δεκαετίας του ’30 μέχρι σπάνιες ελληνικές διασκευές, δίνουν ακόμα ένα λόγο στους φανατικούς να το ξεχωρίζουν εδώ για χρόνια και ακόμη ένα τρόπο στους νεοφερμένους να μαγεύονται.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.