''B-κουτί'': Μια διαβασμένη μπάρα με εκρηκτικά κοκτέιλ και θεατράλε σκηνικό

Η γοητευτική αυλή του που θυμίζει γαλλικό bistrot καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ.

Β-Κουτί

Το "Β-κουτί" είναι χωρο-χρονομηχανή και μας ταξιδευει με τις μουσικές και το φλογερό του κόκκινο. Θα νιώσετε με το που περάσετε το κατώφλι του πως αυτό το σημείο της πόλης είναι περισσότερο σκηνικό παρά ένα ακόμα κοκτεϊλάδικο με διακοσμητικό twist. Στο "Β-κουτί" η ιστορία πλέκεται από το άνοιγμα ως το κλείσιμο, αργά το βράδυ. Το απόγευμα, καθώς ο ήλιος πέφτει φωτίζει παράξενα τον εσωτερικό του χώρο και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν βλέπεις καμία άλλη ώρα της ημέρας.

Β-κουτί

Η κατάφυτη και φωτισμένη γοητευτική αυλή του θυμίζει γαλλικό bistrot και καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ με premium ποτά (περισσότερα από 200 labels) και εξειδίκευση στα κοκτέιλ με ενδιαφέρουσες house προτάσεις. Ξεκινήστε με Ginger Coconut με φρέσκο τζίντζερ και ξύλο κανέλας, κουβανέζικο ρούμι και ρούμι από τα Μπαρμπέιντος ή με το Pink Hot με καυτερή πιπεριά jalapeños, πολωνική βότκα, χιώτικο λικέρ μαστίχας και φράουλα. Μετά η βραδιά θα σας πάει από μόνη της, cruising!

Β-κουτί

Τα διαφορετικά DJ sets με ακούσματα από swing της δεκαετίας του ’30 μέχρι σπάνιες ελληνικές διασκευές, δίνουν ακόμα ένα λόγο στους φανατικούς να το ξεχωρίζουν εδώ για χρόνια και ακόμη ένα τρόπο στους νεοφερμένους να μαγεύονται.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.