Η εταιρεία Μασούτης στο πλευρό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Με τη γεύση της χώρας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ υποστήριξε τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, στρέφοντας τον προβολέα στη γεύση της Ελλάδας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άρης Ράμμος

Διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και με τη γεύση της Ελλάδας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της, η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ Μασούτης προβάλει τη γεύση της Ελλάδας εδώ και 45 χρόνια, κρατώντας την ποιοτική υπεροχή ως σταθερό κριτήριο των επιλογών της και τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών ως προτεραιότητα της δράσης της. Στέκεται πλάι στους ανθρώπους που διαμορφώνουν το γαστρονομικό προφίλ της χώρας, και αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο μέσα από τη σειρά "Μασούτης απ’ τον τόπο μας", αλλά και μέσα από όλες τις πρωτοβουλίες και ενέργειές της.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Μασούτης
Άρης Ράμμος

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να σταθεί στο πλάι και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, και να στηρίξει τον θεσμό που επιβραβεύει τους καλύτερους της ελληνικής γαστρονομίας, συμμετέχοντας στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής. Τη βραδιά, δηλαδή, που οι κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), έστρεψαν τον προβολέα στις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας.

Μια δυναμική που αποτελεί στόχο και αποστολή για την ελληνική εταιρεία Μασούτης, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.