Η εταιρεία Μασούτης στο πλευρό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Με τη γεύση της χώρας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ υποστήριξε τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, στρέφοντας τον προβολέα στη γεύση της Ελλάδας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άρης Ράμμος

Διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και με τη γεύση της Ελλάδας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της, η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ Μασούτης προβάλει τη γεύση της Ελλάδας εδώ και 45 χρόνια, κρατώντας την ποιοτική υπεροχή ως σταθερό κριτήριο των επιλογών της και τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών ως προτεραιότητα της δράσης της. Στέκεται πλάι στους ανθρώπους που διαμορφώνουν το γαστρονομικό προφίλ της χώρας, και αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο μέσα από τη σειρά "Μασούτης απ’ τον τόπο μας", αλλά και μέσα από όλες τις πρωτοβουλίες και ενέργειές της.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Μασούτης
Άρης Ράμμος

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να σταθεί στο πλάι και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, και να στηρίξει τον θεσμό που επιβραβεύει τους καλύτερους της ελληνικής γαστρονομίας, συμμετέχοντας στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής. Τη βραδιά, δηλαδή, που οι κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), έστρεψαν τον προβολέα στις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας.

Μια δυναμική που αποτελεί στόχο και αποστολή για την ελληνική εταιρεία Μασούτης, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.