Το ελαιόλαδο που έλαμψε στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Εξαιρετικό μέχρι την τελευταία του σταγόνα, το ελαιόλαδο Άλτις έφερε με τη γεμάτη, αρωματική γεύση του τη νοστιμιά της Ελλάδας στο diner de gala των βραβείων που τίμησαν τους καλύτερους της ελληνικής γεύσης.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άλτις Άρης Ράμμος

Εξαιρετικό μέχρι την τελευταία του σταγόνα, το ελαιόλαδο Άλτις έλαμψε στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022, φέρνοντας στο diner de gala του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της ελληνικής γεύσης, τα φίνα αρώματα που κλείνει μέσα στο ισορροπημένο χρυσαφένιο του χρώμα. Μοσχοβολόντας πράσινη ελιά, ήταν το πρώτο πράγμα που σερβιρίστηκε στα τραπέζια του λαμπερού Makedonia Palace, προσθέτοντας στο ψωμί τη ντελικάτη φρουτάδα του, σαν ιδανικό προοίμιο των όσων είχαν ετοιμάσει οι σεφ της βραδιάς, Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside").

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άλτις
Άρης Ράμμος

Συντονισμένοι με το μήνυμα της βιώσιμης θαλασσινής γαστρονομίας, οι πολυβραβευμένοι σεφ δημιούργησαν και μαγείρεψαν το μενού της τελετής απονομής με οικολογική ευαισθησία και έμφαση στην εξαιρετική γεύση, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας. Την ίδια δυναμική που συμπυκνώνει στη λαμπερή του στάλα και το ελαιόλαδο Άλτις. Κι όχι τυχαία, αφού ο μαγικός καρπός της ελιάς, που μεταμορφώνεται στο εμβληματικό ελαιόλαδο Άλτις, έρχεται από περισσότερους από τρεις χιλιάδες παραγωγούς από όλες τις ελαιοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας. Έτσι, προϊόν – ναυαρχίδα της Upfield, παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή και διάθεση τροφίμων φυτικής προέλευσης, με ειδίκευση σε φυτικά spreads, αλλά και σε 100% vegan προϊόντα εναλλακτικά του τυριού, το Άλτις αποτέλεσε highlight της μεγάλης γιορτής της ελληνικής γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/10/2025

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.

Οινικά ταξίδια και μουσικές βραδιές στα ViBo τον Οκτώβριο

Το πρόγραμμα των ViBo Bistrot υπόσχεται έναν μήνα γεμάτο με οινικές γευσιγνωσίες και ζωντανή μουσική.