''Λαβράκι'': Ψαγμένες θαλασσινές γεύσεις στη Σαρωνίδα

Ένα από τα καλύτερα στέκια για τους λάτρεις των θαλασσινών ανανεώνει το μενού του με περισσότερα πίατα.

Λαβράκι

Συνυφασμένο με την ψαγμένη ψαροφαγία μετά τη βουτιά στις κοντινές παραλίες, το αγαπημένο στέκι της Σαρωνίδας δεν σταματά να πειραματίζεται και να εξελίσσεται με απόλυτη προσήλωση στην άψογη πρώτη ύλη. Στο χαλαρωτικά νησιώτικο "Λαβράκι", η σχάρα και το τηγάνι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ τα ασυναγώνιστα αλίπαστα ανοίγουν για τα καλά την όρεξη.

Λαβράκι

Από τους ψαρομεζέδες, ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας δικαιώσει, ωστόσο το δωρικό θράψαλο στη σχάρα με λαδολέμονο και αγριορίγανη διατηρεί όλους τους χυμούς του στο έπακρον. Η ενδιαφέρουσα κάρτα του περιλαμβάνει ακόμη πιο πειραγμένα ιωδιούχα στιγμιότυπα, όπως το σεβιτσε λαβρακι με χυμό εσπεριδοειδών, μυρωδικά και μάνγκο ή το λαχταριστό καρπάτσιο κόκκινου τόνου με καπνιστή σως, τριμμένη παρμεζάνα, baby ρόκα και ντοματίνια, αλλά και μια ποικιλία από τα ψάρια ημέρας που ψήνονται αριστοτεχνικά για να αναδείξουν την ντελικάτη γεύση τους.

Λαβράκι

Πρόσφατα, το μενού ανανεώθηκε περιλαμβάνοντας πλέον και επιλογές σε σούσι, για έξτρα εξωτισμό by the sea. Τέλος, δεν λείπει μια σύγχρονη ποικιλία εκλεκτών εδεσμάτων, που μπορείτε να γευτείτε σε συνδυασμό́ με μια δυνατή συλλογή από ούζα και τσίπουρα από τη Χίο και την Καλαμάτα μέχρι τον Τύρναβο και την Κομοτηνή. Εκτός αν έχετε διάθεση πειραματισμού, οπότε τι καλύτερο από ένα δροσιστικό κοκτέιλ, για να φτιάξετε ένα ακόμα πιο γευστικό καλοκαίρι;

Λαβρακι

Περισσότερες πληροφορίες

Λαβράκι

Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου 46o χιλ, Σαρωνίδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.