All-day rooftop pleasures στο St. George Lybabettus Lifestyle Hotel

Καλοκαίρι με θέα την Ακρόπολη και ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις.

396A9660

Συνώνυμο της lifestyle καλοκαιρινής απόλαυσης, με τη δροσιά του Λυκαβηττού και μία από τις πιο προνομιακές, και διεθνώς βραβευμένη, τοποθεσία με πανοραμική θέα στην πόλη, το "St. George Lycabettus" μάς υπόσχεται ακόμη ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες. Το "Vertigo Pool Club" στo rooftop του ξενοδοχείου προσφέρει ανέμελες στιγμές χαλάρωσης με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλη την πόλη, από την Ακρόπολη μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

cocktail

Δροσιστικές σαλάτες, υγιεινά σνακ, smoothies, poke bowls και burgers δίπλα στην πισίνα δίνουν τη σκυτάλη στα αγαπημένα σας κλασικά αλλά και signature cocktails. Για μοναδική εμπειρία χαλάρωσης επιλέξτε ένα poolside massage ή ένα sunset yoga/pilates class. Τα μπαλκόνια του πολυβραβευμένου "La Suite Lounge rooftop restaurant" έχουν ανοίξει, επίσης, με τις bistronomy δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Geoffrey Rembert και του executive chef Βασίλη Μήλιου στο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού "From Athens to Paris" να υπόσχονται μοναδικά ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

396A9717.jpg 1.jpg

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.