All-day rooftop pleasures στο St. George Lybabettus Lifestyle Hotel

Καλοκαίρι με θέα την Ακρόπολη και ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις.

396A9660

Συνώνυμο της lifestyle καλοκαιρινής απόλαυσης, με τη δροσιά του Λυκαβηττού και μία από τις πιο προνομιακές, και διεθνώς βραβευμένη, τοποθεσία με πανοραμική θέα στην πόλη, το "St. George Lycabettus" μάς υπόσχεται ακόμη ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες. Το "Vertigo Pool Club" στo rooftop του ξενοδοχείου προσφέρει ανέμελες στιγμές χαλάρωσης με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλη την πόλη, από την Ακρόπολη μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

cocktail

Δροσιστικές σαλάτες, υγιεινά σνακ, smoothies, poke bowls και burgers δίπλα στην πισίνα δίνουν τη σκυτάλη στα αγαπημένα σας κλασικά αλλά και signature cocktails. Για μοναδική εμπειρία χαλάρωσης επιλέξτε ένα poolside massage ή ένα sunset yoga/pilates class. Τα μπαλκόνια του πολυβραβευμένου "La Suite Lounge rooftop restaurant" έχουν ανοίξει, επίσης, με τις bistronomy δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Geoffrey Rembert και του executive chef Βασίλη Μήλιου στο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού "From Athens to Paris" να υπόσχονται μοναδικά ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

396A9717.jpg 1.jpg

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.