"Gioelia Cremeria Italiana": Το νέο must στέκι για ιταλικό παγωτό

Το ιστορικό brand παγωτού εγκαινίασε τo νέo του κατάστημα στο Χαλάνδρι και το γιόρτασε παρέα με διάσημους καλεσμένους.

Gioelia Cremeria Italiana

H Gioelia Cremeria Italiana προσγειώθηκε στο Χαλάνδρι σε ένα μοναδικό event με λαμπερούς καλεσμένους που πραγματοποιήθηκε σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Χαλάνδρι υπό τους ήχους του Radio Deejay και του ραδιοφωνικού παραγωγού Τόλη Βαρνά, τα βόρεια προάστια γέμισαν άρωμα Ιταλίας.

Το ιστορικό brand παγωτού που μετρά σχεδόν 50 χρόνια ιστορίας προσέλκυσε τα πιο hot ονόματα της πόλης τα οποία πόζαραν μαζί με το αγαπημένο τους παγωτό και απόλαυσαν τους ήχους της μουσικής μαθαίνοντας όλο και περισσότερα για το πως είναι μια αυθεντική cremeria Italiana.

Gioelia Cremeria Italiana

O παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και η διεθνώς αναγνωρισμένη dj Xenia Ghali απόλαυσαν τις γεύσεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού που τόσο πολύ περίμεναν να έρθει στην Ελλάδα ενώ απο το event δεν έλειψε η Κική Τσόλκα, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Minos EMI και ο Γιάννης Βασιλόπουλος, διευθυντής της Real Group. Ο chef Άνταμ Κοντοβάς ξεχώρισε τη τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η Gioelia Cremeria Italiana για να παρασκευάσει το παγωτό, καθώς αυτό γίνεται κάθε 5 ώρες, ενώ οι πρώτες ύλες από την Ιταλία είναι αυστηρά επιλεγμένες για να επιτευχθεί το κορυφαίο αποτέλεσμα.

Gioelia Cremeria Italiana

Πέρα από την παράδοση, η Gioelia Cremeria Italiana θέλει συνεχώς να εξελίσσεται για αυτό και προσφέρει και πολλές vegan επιλογές! Οι αγαπημένοι στο youth κοινό όπως η τραγουδίστρια Αντωνία Καούρη, ο video content creator Βασίλης Μπακάλης, η δημοσιογράφος Σοφία Θεοδώρα Γκίλτιτζη και το μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος πειραματίστηκαν γευστικά με τις vegan επιλογές με βάση το γάλα ρυζιού.

Η Gioelia Cremeria Italiana έχει ανοίξει και σας περιμένει στο Χαλάνδρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 13 και σύντομα θα βρίσκεται σε πολλές ακόμα γειτονιές της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.