"Academias Hotel" και "NYX Rooftop": Ηospitality Partners του Τaste of Athens

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ επανέρχεται στην Aθήνα στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου προσφέροντας 4 ημέρες απόλαυσης.

TASTE OF ATHENS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ACADEMIAS @Académias Hotel

Το Taste of Athens, το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ επανέρχεται στην πόλη, για τέσσερις ημέρες γεμάτες γεύση, διασκέδαση και απόλαυση, επιβεβαιώνοντας και αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την Αθήνα και την Ελλάδα ως παγκόσμιο γευστικό προορισμό.

Δέκα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, κορυφαίοι σεφ, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης συμπληρώνουν το φεστιβαλικό "μενού". Ενώ, οι φετινοί κύριοι θεματικοί πυλώνες περιλαμβάνουν την κυκλική οικονομία, τη φιλοσοφία μηδενικών απορριμμάτων (zero-waste) και την ενίσχυση της ισότιμης εκπροσώπησης των δύο φύλων μεταξύ άλλων.

Για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, δέκα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια, έρχονται στο Ζάππειο στην pop-up εκδοχή τους και σερβίρουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (€ 3, 6, 9 και 12). Εκτός όμως από τον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου, η δράση του φεστιβάλ θα μεταφερθεί και σε μερικές ακόμη σημαντικές διευθύνσεις της πόλης. Το "Academias Hotel" και το εστιατόριο "ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion" δεν θα μπορούσαν να λείψουν και συμμετέχουν ως Ηοspitality Partners της διοργάνωσης όπου θα παρουσιαστεί η ελίτ της Ελληνικής γαστρονομικής και εστιατορικής σκηνής.

Φέτος μάλιστα κάθε βράδυ έχει στηθεί κεντρικό Entertainment Stage για να φιλοξενήσει live από μεγάλα ονόματα της μουσικής, ενώ από νωρίς γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί πλαισιώνουν με τη μουσική τους το φεστιβάλ.

Τέλος, όσοι κλείσουν VIP εισιτήρια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία του Taste of Athens στο Aegean VIP Lounge – προσομοίωση του AEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας – που έχει στηθεί στο περιστύλιο του Ζαππείου. Aποκλειστικά happenings, wine & cocktail Masterclasses είναι κάποια από τα πολλά προνόμια που μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει.


Info

tasteofathens.gr
IG: @taste_of_athens

Academias Hotel, Autograph Collection by Marriott International
Οδός Ακαδημίας 38 & Ομήρου, Αθήνα
Τηλ. 210 3670000
IG: @academiashotel
IG: @nyxathens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.