Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς προτείνουν το "Exantas Bar - Restaurant"

Το εστιατόριο – μπαρ του ξενοδοχείου «Μεγάλη Άμμος» στη Σκιάθο μας περιμένει για ένα ακόμη καλοκαίρι στη βεράντα του, με το χάζι στη θάλασσα να συνοδεύουν εκλεκτές γεύσεις.

Exantas Skiathos

Γνήσιο ενδιαφέρον και ειλικρινές πάθος για το φαγητό και ό,τι το συνοδεύει είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το πνεύμα φιλοξενίας του "Exantas Bar – Restaurant" στην αυλή του ξενοδοχείου "Μεγάλη Άμμος" στη Σκιάθο, με το γαλάζιο της θάλασσας στο βλέμμα και τη γεύση της Μεσογείου στο πιάτο. Εδώ, σε ένα περιβάλλον προσεγμένο, που… "μυρίζει" καλοκαίρι χάρη στην καλόγουστη και χαλαρή διακόσμησή του, η ημέρα ξεκινά από νωρίς, με το μενού του πρωινού να φέρνει στο τραπέζι τα καλύτερα της τοπικής παραγωγής, και συνεχίζεται μέχρι αργά με νόστιμα snacks και δροσερές σαλάτες από το μενού του brunch.

Exantas Skiathos

Κι όταν πια ο ήλιος πέσει, χαρίζοντας τη δροσιά του σούρουπου στην όμορφη βεράντα, η βραδινή κάρτα ξεδιπλώνει έναν γευστικό χάρτη που μας ξεναγεί στις νοστιμιές της Σκιάθου, αλλά και κοσμοπολίτικες επιλογές της μεσογειακής κουζίνας, που φέρνουν τη νοστιμιά της γης και της θάλασσας στον ουρανίσκο. Το πάθος της ομάδας του "Exantas" με τη γαστρονομία συμπληρώνει η αγάπη της για το κρασί, αφού η κάβα συγκεντρώνει τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, σε ένα μεθυστικό πανόραμα των καλύτερων από τα σύγχρονα ελληνικά οινοποιεία.

Το βραδιά ολοκληρώνουν οι ιδιαίτερες προτάσεις της Cocktail List, με τα κλασικά cocktails να συμπληρώνονται από πολλά παγωμένα κοκτέιλ, φτιαγμένα με φρέσκα φρούτα εποχής, ιδανικά για τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά και… τη δική σας ανάγκη για γευστικές αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.