H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

koskinas

Με μια λιτή ανάρτηση στην ιστοσελίδα της στο facebook ανακοίνωσε η "Cookoovaya" πως ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό και αποκτά αδερφάκι στην Κυανή Ακτή. Το εστιατόριο βρίσκεται εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais στο Σεν Τροπέ και όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα 16/5, παρουσιάζοντας τη χαρακτηριστική ελληνική του κουζίνα με επικεφαλής τον Περικλή Κοσκινά (φωτό) σε έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους προορισμούς της υφηλίου. Μήπως ήρθε η στιγμή να δούμε κι άλλα ελληνικά εστιατορικά brands να ακολουθούν τη διεθνή οδό, "εξάγοντας" την κουζίνα μας στο εξωτερικό; Το ευχόμαστε...

H Cookoovaya ξεκινά ένα νέο ταξίδι στην καρδιά του Saint Tropez στο θρυλικό ξενοδοχείο Airelles Saint-Tropez, Pan Deï...

Posted by Cookoovaya on Monday, May 16, 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.