Πάμε ξανά για brunch στην Κυψέλη

To Pop Up Brunch επιστρέφει ανανεωμένο στους χώρους της Δημοτικής Αγοράς.

popupbrunch

Μας έλειψε όλον αυτόν τον καιρό το Pop Up Brunch που διοργανώνει το δίκτυο Impact Hub στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, η επιστροφή του ωστόσο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20/3 εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη νέα χρονιά. Το εδεσματολόγιο που περιστρέφεται σταθερά γύρω από το street food θα είναι αυτή τη φορά ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς θα περιλαμβάνει από κρουασάν, scrambled eggs και vegan snacks μέχρι burgers, tacos και bao buns με την υπογραφή γνωστών και αγαπημένων στεκιών της πόλης όπως το "Bamboo Vegan", το "El Burro" και το "Yatzu". Φυσικά δεν θα λείπουν ακόμα οι specialty καφέδες, οι φρέσκοι χυμοί, οι δροσερές μπίρες και τα ελαφριά aperitivos, ενώ οι μουσικές επιλογές θα έχουν όπως πάντα τη σφραγίδα του Pepper FM. To νόστιμο event θα διοργανώνεται μια φορά τον μήνα και τα επόμενα κυριακάτικα ραντεβού είναι στις 17/4 και 29/5.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο μενού που μπορείς να φας εν πλω στις ελληνικές θάλασσες

Νέες καλοκαιρινές γεύσεις, βασισμένες στην εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων Festos Palace και Knossos Palace της Minoan Lines.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/08/2025

Sani Gourmet 2025: Πώς ο #1 σεφ της Ασίας ρόκαρε τη Χαλκιδική

Το πρόγραμμα ήταν σαφές: το δείπνο θα ξεκινούσε στις 8 και θα μετρούσε 15 πιάτα από το μενού του εστιατορίου "Gaggan", στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Όμως, ο αιρετικός Gaggan Anand, σεφ του #1 εστιατορίου της Ασίας, δεν κινείται βάση προγράμματος: δύο ώρες πριν το σέρβις, μπήκε στην κουζίνα και άλλαξε τα πάντα, υπογράφοντας μια γευστική εμπειρία που ταρακούνησε το Sani Gourmet 2025 σε punk rock ρυθμούς.

Στο Μικρολίμανο, για ένα (σχεδόν) αιωνόβιο εστιατόριο ψαριού

Με ιστορία που κρατά περίπου 100 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για αυθεντική ψαροφαγία με φόντο τη θάλασσα.

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.