Πάμε ξανά για brunch στην Κυψέλη

To Pop Up Brunch επιστρέφει ανανεωμένο στους χώρους της Δημοτικής Αγοράς.

popupbrunch

Μας έλειψε όλον αυτόν τον καιρό το Pop Up Brunch που διοργανώνει το δίκτυο Impact Hub στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, η επιστροφή του ωστόσο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20/3 εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη νέα χρονιά. Το εδεσματολόγιο που περιστρέφεται σταθερά γύρω από το street food θα είναι αυτή τη φορά ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς θα περιλαμβάνει από κρουασάν, scrambled eggs και vegan snacks μέχρι burgers, tacos και bao buns με την υπογραφή γνωστών και αγαπημένων στεκιών της πόλης όπως το "Bamboo Vegan", το "El Burro" και το "Yatzu". Φυσικά δεν θα λείπουν ακόμα οι specialty καφέδες, οι φρέσκοι χυμοί, οι δροσερές μπίρες και τα ελαφριά aperitivos, ενώ οι μουσικές επιλογές θα έχουν όπως πάντα τη σφραγίδα του Pepper FM. To νόστιμο event θα διοργανώνεται μια φορά τον μήνα και τα επόμενα κυριακάτικα ραντεβού είναι στις 17/4 και 29/5.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/11/2025

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.