Πάμε ξανά για brunch στην Κυψέλη

To Pop Up Brunch επιστρέφει ανανεωμένο στους χώρους της Δημοτικής Αγοράς.

popupbrunch

Μας έλειψε όλον αυτόν τον καιρό το Pop Up Brunch που διοργανώνει το δίκτυο Impact Hub στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, η επιστροφή του ωστόσο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20/3 εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη νέα χρονιά. Το εδεσματολόγιο που περιστρέφεται σταθερά γύρω από το street food θα είναι αυτή τη φορά ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς θα περιλαμβάνει από κρουασάν, scrambled eggs και vegan snacks μέχρι burgers, tacos και bao buns με την υπογραφή γνωστών και αγαπημένων στεκιών της πόλης όπως το "Bamboo Vegan", το "El Burro" και το "Yatzu". Φυσικά δεν θα λείπουν ακόμα οι specialty καφέδες, οι φρέσκοι χυμοί, οι δροσερές μπίρες και τα ελαφριά aperitivos, ενώ οι μουσικές επιλογές θα έχουν όπως πάντα τη σφραγίδα του Pepper FM. To νόστιμο event θα διοργανώνεται μια φορά τον μήνα και τα επόμενα κυριακάτικα ραντεβού είναι στις 17/4 και 29/5.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.