Το ψάρι στα καλύτερά του: 29 στέκια που θα σας κάνουν να... ψαρώσετε

Βασίλαινας

Με την Σαρακοστή προ των πυλών, τα ψαροφαγικά στέκια ανεβαίνουν στη λίστα των επιλογών εξόδου συνθέτοντας μια πολυσχιδή θαλασσογραφία που εκτείνεται από τα παραλιακά προάστια μέχρι το κέντρο της πόλης και τις βόρειες γειτονιές. Δημοφιλείς σπεσιαλιτέ και μερακλίδικοι μεζέδες, πιάτα με το μαστόρικο χάδι της σχάρας αλλά και ωμά, δουλεμένα με τεχνική, όλα ζωγραφισμένα στα χρώματα της θάλασσας, αποδεικνύουν ότι η ψαροφαγία συνεχίζει να στέκεται σταθερά ανάμεσα στις πιο δυνατές γαστρονομικές τάσεις.

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για δεινούς λάτρεις του είδους εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.