Η επιστροφή των μεγάλων εκθέσεων στη ζωή μας είναι γεγονός αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Ύστερα λοιπόν από την απαραίτητη ανάπαυλα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει ανανεωμένη για 8η χρονιά καλώντας τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών αλλά και τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας να συναντηθούν ξανά στο MEC Παιανίας. Από τις 18 έως τις 20/2, η έκθεση-θεσμός παρουσιάζει ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι γνωριμίας με τα μοναδικά προϊόντα των περισσότερων από 350 μικρών και μεγάλων παραγωγών της χώρας, αλλά και ένα πλήθος γαστρονομικών εκδηλώσεων στις οποίες θα συμμετέχουν καταξιωμένοι σεφ και sommelier της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Εξίσου ανανεωμένη θα είναι όμως και η ενότητα "Μαγειρεύουμε Ελλάδα" που θα ξετυλίξει ένα πλούσιο γευστικό πρόγραμμα προς κάθε μεριά της Ελλάδας. Ο βραβευμένος σεφ Κώστας Μπουγιούρης από τη Σύρο θα υποδεχθεί στην ανοικτή κουζίνα αξιόλογους συναδέλφους του προκειμένου να παρουσιάσουν ξεχωριστές συνταγές, ενώ το γευστικό "παρών" θα δώσουν ακόμα οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου για μια διαδραστική εμπειρία γνωριμίας με τα προϊόντα και τις σπεσιαλιτέ τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ