Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει

Μετά το επιβεβλημένο πανδημικό διάλειμμα, η μεγάλη έκθεση των τροφίμων και των ποτών επιστρέφει ανανεωμένη για 8η χρονιά στο MEC Παιανίας.

expotrof

Η επιστροφή των μεγάλων εκθέσεων στη ζωή μας είναι γεγονός αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Ύστερα λοιπόν από την απαραίτητη ανάπαυλα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει ανανεωμένη για 8η χρονιά καλώντας τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών αλλά και τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας να συναντηθούν ξανά στο MEC Παιανίας. Από τις 18 έως τις 20/2, η έκθεση-θεσμός παρουσιάζει ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι γνωριμίας με τα μοναδικά προϊόντα των περισσότερων από 350 μικρών και μεγάλων παραγωγών της χώρας, αλλά και ένα πλήθος γαστρονομικών εκδηλώσεων στις οποίες θα συμμετέχουν καταξιωμένοι σεφ και sommelier της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Εξίσου ανανεωμένη θα είναι όμως και η ενότητα "Μαγειρεύουμε Ελλάδα" που θα ξετυλίξει ένα πλούσιο γευστικό πρόγραμμα προς κάθε μεριά της Ελλάδας. Ο βραβευμένος σεφ Κώστας Μπουγιούρης από τη Σύρο θα υποδεχθεί στην ανοικτή κουζίνα αξιόλογους συναδέλφους του προκειμένου να παρουσιάσουν ξεχωριστές συνταγές, ενώ το γευστικό "παρών" θα δώσουν ακόμα οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου για μια διαδραστική εμπειρία γνωριμίας με τα προϊόντα και τις σπεσιαλιτέ τους. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/01/2023

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.

Tasty Awards '23: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.

Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'

Το πολυδιάστατο project του Άρη Βεζενέ ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας σαν τις ιαπωνικές κερασιές.