Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης για "Lazy Sunday Brunch" στο "Athénée"

Οι αρτίστικες γλυκιές δημιουργίες του βραβευμένου pastry chef και της ομάδας του ζαχαροπλαστείου «Ourse» στη Γλυφάδα, έρχονται στο κέντρο της Αθήνας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Athenee

Το καθιερωμένο κυριακάτικο brunch του Athénée, συνεχίζεται με τον μπουφέ του εμβληματικού χώρου του κέντρου να στολίζεται με δημιουργίες του καταξιωμένου Σπύρου Πεδιαδιτάκη. 

O 31 ετών Σπύρος Πεδιαδιτάκης, έχει μια αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή με στάσεις σε πολυβραβευμένα εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας. Τελευταίος του σταθμός, η διάστερη "Σπονδή", όπου είχε αναλάβει το πόστο του head pastry chef για πέντε χρόνια. Θεωρείται -και είναι- από τους πιο δημιουργικούς ζαχαροπλάστες της γενιάς του, και αντιπροσωπευτική δουλειά του αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε στο μοντέρνο ζαχαροπλαστείο "Ourse" στη Γλυφάδα. Πρόσφατα, εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Notebook - pastries for restaurants", μια εξαιρετική έκδοση, που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του για τα εστιατορικά επιδόρπια σε μια σειρά από ευφάνταστες συνταγές. 

Σπύρος Πεδιαδιτάκης

Ourse Σπύρος Πεδιαδιτάκης

Στο brunch menu θα συμπεριλάβει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά του, όπως το "Crunchy Apple" αλλά και κάποια που στο παρελθόν έγραφαν τον επίλογο σε μενού βραβευμένων εστιατορίων με τα οποία συνεργάστηκε. Θα υπάρχουν επίσης και επιλογές που κοσμούν τις προθήκες του "Ourse", ανάμεσα στις οποίες η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honore, το Paris-Aegina (την εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), σοκολάτες και σοκολατάκια.

Κάθε Κυριακή 12 μ.μ -5 μ.μ, 13/2-6/3

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.