Οδηγός Εστιατορίων

To "Da Bruno" γιορτάζει τον έρωτα

Ένα ειδικό μενού για Βαλεντίνους προτείνει το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Φαλήρου.

dabruno

Μπορεί πέρσι να γιορτάσαμε τον Άγιο Βαλεντίνο στην άνεση του σπιτιού μας, φέτος ωστόσο οι συνθήκες ευνοούν τις ρομαντικές εξόδους με τα όλα τους. Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο "Da Bruno" του Φαλήρου, που ανανέωσε πρόσφατα ριζικά τόσο τη σάλα όσο και τη γευστική του πρόταση, έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά για τους ερωτευμένους εκεί έξω (€ 40 κατ΄άτομο), τους οποίους θα υποδεχθεί με ένα ποτήρι prosecco ή moscato d’asti και μια γλυκιά καρδούλα. Η όρεξη θα ανοίξει με ταρτάρ τόνου και τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μοσχαρίσιο μάγουλο και νιόκι με καραβίδες. Ο γλυκός αποχαιρετισμός έρχεται με μους λευκής σοκολάτας με φραμπουάζ που ταιριάζει πολύ στο ροζ πνεύμα της ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.