H "Madame Fraise" για brunch στο "Athénée"

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο «φάντασμα» της Αθήνας φιλοξενείται στο «Athénée» για δύο ακόμα Κυριακές.

Madame Fraise Athenee
Οι κομψές δημιουργίες του Ευγένιου Βαρδακαστάνη και του Γιάννη Κίκιρα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή στο brunch του κοσμοπολίτικου "Athénée" δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ακόμα δεν τις έχουν δοκιμάσει να πάρουν μια γεύση. Η "Madame Fraise" είναι το ζαχαροπλαστείο "φάντασμα" που διαφέρει από όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε αφού λειτουργεί μονάχα μέσα από τις πλατφόρμες παραγγελίας και τα social media. Είναι τμήμα του "Noble Pastry", ενός φορέα που δημιούργησαν οι δύο ζαχαροπλάστες με τον Γιάννη Γερόπουλο – στο τμήμα της ανάπτυξης- προκειμένου να εισαγάγουν καινοτόμες εφαρμογές στο κομμάτι της ζαχαροπλαστικής, όπως το food printing, αλλά και υπηρεσίες συμβουλευτικές, όπως είπαν οι δημιουργοί του στο "α". Από τις 16 Ιανουαρίου από τον μπουφέ περνούν γλυκά όπως Paris Brest, Mont Blanc, millefeuille, τάρτα σοκολάτα-καραμέλα και tarte tatin γλυκαίνοντας τις Κυριακές μας ενώ μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου panettone και αλείμματα του "Madame Fraise" θα είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση από το pop up κατάστημα εντός του Athénée. 

12 μ.μ – 5 μ.μ, 30/1 και 6/2. 

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.