Το "Thess Bao" έρχεται Αθήνα

Το γκουρμεδιάρικο street food της Θεσσαλονίκης διά χειρός του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη πιάνει κεντρικό πόστο στην Αθήνα.

Thessbao

Δύο "Thess Bao" μετρά πλέον η Θεσσαλονίκη, οσονούπω όμως θα έχει και η Αθήνα την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πρωτότυπα bao buns που προτείνει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης. Το αθηναϊκό αδερφάκι της "ατμιστής" οικογένειας θα ανοίξει σε έναν άνετο χώρο στην οδό Περικλέους 30-32, που θα έχει το δικό του παρασκευαστήριο στο υπόγειο, εσωτερικό χώρο με σταντ όπου θα μπορείς να κάτσεις και να φας με θέα στην ανοικτή κουζίνα καθώς και τραπέζια έξω. Το μενού θα είναι το ίδιο με τα "Thess Baο" της συμπρωτεύουσας, οπότε προετοιμαστείτε για όλα εκείνα τα αλλιώτικα και δημιουργικά bao buns που έχουν κάνει αίσθηση όπως με γύρο κοτόπουλο Japanese style, με pulled pork με μαύρη μπίρα και μέλι, με πάπια Πεκίνου, με hot dog Serres style και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Μαζί τους θα κατέβουν ακόμα οι crushed potatoes ήτοι πατατούλες baby που πρώτα ατμίζονται και κατόπιν γίνονται deep fried σε διάφορες εκδοχές, όπως λ.χ. με μαγιονέζα βασιλικού, πούδρα ντομάτας και παρμεζάνα, αλλά και οι πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις ημέρας που θα ολοκληρώνουν την εικόνα στο καινούργιο αυτό στέκι που αναμένουμε κατά τα τέλη Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.