Οδηγός Εστιατορίων

Το "Thess Bao" έρχεται Αθήνα

Το γκουρμεδιάρικο street food της Θεσσαλονίκης διά χειρός του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη πιάνει κεντρικό πόστο στην Αθήνα.

Thessbao

Δύο "Thess Bao" μετρά πλέον η Θεσσαλονίκη, οσονούπω όμως θα έχει και η Αθήνα την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πρωτότυπα bao buns που προτείνει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης. Το αθηναϊκό αδερφάκι της "ατμιστής" οικογένειας θα ανοίξει σε έναν άνετο χώρο στην οδό Περικλέους 30-32, που θα έχει το δικό του παρασκευαστήριο στο υπόγειο, εσωτερικό χώρο με σταντ όπου θα μπορείς να κάτσεις και να φας με θέα στην ανοικτή κουζίνα καθώς και τραπέζια έξω. Το μενού θα είναι το ίδιο με τα "Thess Baο" της συμπρωτεύουσας, οπότε προετοιμαστείτε για όλα εκείνα τα αλλιώτικα και δημιουργικά bao buns που έχουν κάνει αίσθηση όπως με γύρο κοτόπουλο Japanese style, με pulled pork με μαύρη μπίρα και μέλι, με πάπια Πεκίνου, με hot dog Serres style και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Μαζί τους θα κατέβουν ακόμα οι crushed potatoes ήτοι πατατούλες baby που πρώτα ατμίζονται και κατόπιν γίνονται deep fried σε διάφορες εκδοχές, όπως λ.χ. με μαγιονέζα βασιλικού, πούδρα ντομάτας και παρμεζάνα, αλλά και οι πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις ημέρας που θα ολοκληρώνουν την εικόνα στο καινούργιο αυτό στέκι που αναμένουμε κατά τα τέλη Φεβρουαρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.