Last minute ρεβεγιόν; Δείτε όλα τα μενού και διαλέξτε!

Αναζητάτε ιδέες για το ρεβεγιόν της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της πόλης;

Εορταστικά Μενού shutterstock

Με urban διάθεση ή με θέα στη θάλασσα; Στα Βόρεια Προάστια, στα Νότια ή στο κέντρο της πόλης; Σε πολυτελές σκηνικό ή σε παρεϊστικο ταβερνάκι; Γκουρμέ ή comfort; Όπως κι αν έχετε φανταστεί το φετινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, τα εστιατόρια της πόλης, παρά τις αντίξοες συνθήκες έχουν βάλει τα γιορτινά τους κι έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά μενού με εορταστική διάθεση και με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Δείτε αναλυτικά τα εορταστικά μενού στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε και διαλέξτε το δικό σας καλύτερο εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
23/10/2025

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.