Εναλλακτικό ρεβεγιόν στο φιλόξενο εστιατόριο της "Σχεδίας"

Tόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς συμμετέχουμε σε ένα δυνατό κοινωνικό project με την έξοδό μας.

Κάστανα στιφάδο και χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ Σχεδίας Γιάννης Ζινδριλής

Αργοψημένη χοιρινή πανσέτα, παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα, κάστανα στιφάδο, σούπα σελινόριζας με αχλάδι και παρμεζάνα, steak κουνουπιδιού, πάβλοβα και μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα γευτείτε αν επιλέξετε να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο "Σχεδία Ηοme", στο ζεστό και φιλόξενο εστιατόριο της "σχεδίας", στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Στην υγειά μας

Το εορταστικό μενού τόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς θα επιμεληθεί ο Κώστας Λύκουρας και η ομάδα του (€ 45 το άτομο). Τα διαφορετικά, αλλά εξίσου νόστιμα, μενού των δύο ρεβεγιόν μεριμνούν και για τους vegan επισκέπτες οι οποίοι δεν θα στερηθούν την γευστική θαλπωρή που τους αξίζει.

Μια σειρά από δώρα "σχεδίαρτ" και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους συνδαιτυμόνες του εορταστικού τραπεζιού, ενώ μουσικές και μικρά κεράσματα από την κουζίνα και το μπαρ της "σχεδίας" θα συμπληρώσουν το σκηνικό.

Κρατήσεις: 2103316859, Facebook, Instagram
Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.