Εναλλακτικό ρεβεγιόν στο φιλόξενο εστιατόριο της "Σχεδίας"

Tόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς συμμετέχουμε σε ένα δυνατό κοινωνικό project με την έξοδό μας.

Κάστανα στιφάδο και χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ Σχεδίας Γιάννης Ζινδριλής

Αργοψημένη χοιρινή πανσέτα, παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα, κάστανα στιφάδο, σούπα σελινόριζας με αχλάδι και παρμεζάνα, steak κουνουπιδιού, πάβλοβα και μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα γευτείτε αν επιλέξετε να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο "Σχεδία Ηοme", στο ζεστό και φιλόξενο εστιατόριο της "σχεδίας", στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Στην υγειά μας

Το εορταστικό μενού τόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς θα επιμεληθεί ο Κώστας Λύκουρας και η ομάδα του (€ 45 το άτομο). Τα διαφορετικά, αλλά εξίσου νόστιμα, μενού των δύο ρεβεγιόν μεριμνούν και για τους vegan επισκέπτες οι οποίοι δεν θα στερηθούν την γευστική θαλπωρή που τους αξίζει.

Μια σειρά από δώρα "σχεδίαρτ" και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους συνδαιτυμόνες του εορταστικού τραπεζιού, ενώ μουσικές και μικρά κεράσματα από την κουζίνα και το μπαρ της "σχεδίας" θα συμπληρώσουν το σκηνικό.

Κρατήσεις: 2103316859, Facebook, Instagram
Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.