Οδηγός Εστιατορίων

Εναλλακτικό ρεβεγιόν στο φιλόξενο εστιατόριο της "Σχεδίας"

Tόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς συμμετέχουμε σε ένα δυνατό κοινωνικό project με την έξοδό μας.

Κάστανα στιφάδο και χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ Σχεδίας Γιάννης Ζινδριλής

Αργοψημένη χοιρινή πανσέτα, παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα, κάστανα στιφάδο, σούπα σελινόριζας με αχλάδι και παρμεζάνα, steak κουνουπιδιού, πάβλοβα και μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα γευτείτε αν επιλέξετε να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο "Σχεδία Ηοme", στο ζεστό και φιλόξενο εστιατόριο της "σχεδίας", στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Στην υγειά μας

Το εορταστικό μενού τόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς θα επιμεληθεί ο Κώστας Λύκουρας και η ομάδα του (€ 45 το άτομο). Τα διαφορετικά, αλλά εξίσου νόστιμα, μενού των δύο ρεβεγιόν μεριμνούν και για τους vegan επισκέπτες οι οποίοι δεν θα στερηθούν την γευστική θαλπωρή που τους αξίζει.

Μια σειρά από δώρα "σχεδίαρτ" και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους συνδαιτυμόνες του εορταστικού τραπεζιού, ενώ μουσικές και μικρά κεράσματα από την κουζίνα και το μπαρ της "σχεδίας" θα συμπληρώσουν το σκηνικό.

Κρατήσεις: 2103316859, Facebook, Instagram
Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση από καλοκαίρι στο "Ourse"

Δροσερές προτάσεις με φαντασία, δημιουργικότητα και φινέτσα φιγουράρουν στις βιτρίνες του κομψού ζαχαροπλαστείου στα βόρεια με την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

26/05/2022

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας προτείνουν το "Beluga Art"

Ο all day πολυχώρος – ορόσημο του Πειραιά παντρεύει αρτίστικη αισθητική και διεθνή νοστιμιά σε μια πολυπρόσωπη πρόταση εξόδου που γίνεται στέκι για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Ένα χειροκρότημα για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Με την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας προ των πυλών, που θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη, η παραδοσιακή μας κουζίνα επιβραβεύεται μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο.

Grande Dame

Ρομαντισμός και αστική αρχοντιά στο καινούργιο εστιατόριο του Γιάννη Σολάκη στην Πλάκα, με μια κουζίνα νεοπαραδοσιακά οικεία και νόστιμη.

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Καλοκαιρινό Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με ένα "δροσιστικό" line up που περιλαμβάνει εστιατόρια, cafe, bars, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες, κατεβάζει αυλαία το τελευταίο pop up brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.