The Christmas Taste στο "Ellinikon Experience Park"

Στην Πλατεία Υποστέγου Α του ολοκαίνουριου «Ellinikon Experience Park», από σήμερα μέχρι 9/1, σας περιμένουν pop up γευστικά στέκια για να ολοκληρώσετε νόστιμα την γιορτινή σας εμπειρία.

The Ellinikon Experience Park

Στην Πλατεία Υποστέγου Α του ολοκαίνουριου "Ellinikon Experience Park", από σήμερα μέχρι 9/1, σας περιμένουν pop up γευστικά στέκια για να ολοκληρώσετε νόστιμα την γιορτινή σας εμπειρία. 

Το πολύχρωμο Food Court που στήθηκε στο 70 στρεμμάτων "Ellinikon Experience Park", το πρώτο από τα μεγάλα και εμβληματικά έργα της "Lamda Development" που θα γίνουν στο Ελληνικό, αποτελεί μία γευστική στάση κατά την περιήγησή σας στο εντυπωσιακό πάρκο. Ο Ηλίας Σκουλάς έστησε για τις γιορτές ένα food truck ονόματι "FAT CAT The Burger Syndicate by Ilias Skoulas" που θα προσφέρει δύο πληθωρικά burgers, το "The Bomber" με μπιφτέκι wagyu, ψωμί πατάτας, χειροποίητη μαγιονέζα, κρεμμύδια κονφί και ρακλέτ, και το πιο mainstream "Bobcat", με μπιφτέκι από ελληνικό κοτόπουλο, χειροποίητη κέτσαπ, μαγιονέζα και iceberg. Στο παιχνίδι μπαίνει και ένα cheese sandwich, το "melt_on" με τσένταρ παλαίωσης 14 μηνών αλλά και τηγανιτές πατάτες με χειροποίητες σάλτσες ή ρακλέτ. Ο σεφ θα έχει στήσει και μία συσκευή που θα λιώνει το ρακλέτ μπροστά σας στα burgers ή τις λεπτοκομμένες τηγανητές πατάτες. 

Όσοι βέβαια είστε λάτρεις της έθνικ κουζίνας και του φαλάφελ, θα κάνετε μία στάση στο "Falafeladiko" ή στο "Esteban Burrito Bar" αν προτιμάτε τις γεύσεις από το Μεξικό. Στη συνέχεια, το Kitchen Lab από τον Άκη Πετρετζίκη αναλαμβάνει να σας ζεστάνει με το ζεστό αρωματικό Glühwein και να σας γλυκάνει με γλυκές δημιουργίες. Ένα πέρασμα από τους "Lukumádes" για απολαυστικούς λουκουμάδες αλλά και το "ÉSOPHY" για να επιλέξετε ένα σοκολατένιο δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας, συμπληρώνουν την μοναδική εορταστική εμπειρία.

20/12/2021-9/1-2022, Πλατεία Υποστέγου Α, πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού
Το Experience Park διαθέτει δωρεάν υπαίθριο χώρο στάθμευσης με 600 θέσεις στάθμευσης
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Κυριακή: 17:00 – 22:00
experiencepark.theellinikon.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.