Η νέα συλλογή Nespresso φέρνει το δάσος στην κούπα μας

Την αποκάλυψε μέσα σε ένα σκηνικό με άρωμα Αμαζονίου, στο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George, με τις νέες κάψουλες Nespresso να συνοδεύοντα αρμονικά από ένα tailored χριστουγεννιάτικο brunch με την υπογραφή του σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Γ.ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με επιρροές από τα δάση του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσίασε στο Tudor Hall του King George ένα μοναδικό brunch εμπνευσμένο από τις νέες limited edition festive ποικιλίες "Gifts of the Forest". Εκεί, είχαμε ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εορταστικές ποικιλίες της Nespresso, να τις δοκιμάσουμε και να γευτούμε tailor made πιάτα με την υπογραφή του executive chef του "King George", τον πολυβραβευμένο Αστέριο Κουστούδη.

Με τον κύριο Αντώνη Αυγερόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nespresso Hellas, να μας καλωσορίζει σε ένα πυκνόφυτο, άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ο Coffee Ambassador Γιώργος Παπαχρυσανθάκης μας σύστησε στις φετινές festive ποικιλίες της εμβληματικής μπράντας, αρχής γενομένης από τον Forest Black: έναν 100% Arabica καφέ με πλούσια γεύση και γεμάτο σώμα, που πλαισιώνεται από τον  Forest Fruit Flavor, γεμάτο αρώματα από χειμωνιάτικα κόκκινα φρούτα, αλλά και τον Forest Almond Flavor, με διακριτική επίγευση αμυγδάλου. Τη γευστική δοκιμή συνόδευσε ένα tailor made χριστουγεννιάτικο brunch, που μας ταξίδεψε γευστικά στα βάθη του δάσους, βασισμένο σε κόκκινα φρούτα, καρπούς και μανιτάρια, σε φίνους και απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων. 

FORANGER

"Αφορμή για αυτό τo κάλεσμα στάθηκε η ομορφότερη εποχή του έτους, τα Χριστούγεννα, όπου η Nespresso κάθε χρόνο λανσάρει μοναδικές ποικιλίες καφέ" σημείωσε ο κ. Αυγερόπουλος, προσθέτοντας ότι "φέτος, σε συνεργασία με την κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johana Ortiz και με έμπνευση από την ομορφιά των δασών του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσιάζει τη συλλογή "Gifts of the Forest”, που περιλαμβάνει καλαίσθητα sleeves, αξεσουάρ και κάψουλες της συλλογής, αλλά και συλλεκτικά δώρα ιδανικά για τους αγαπημένους μας, όπως το σημειωματάριο με εξώφυλλο από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ, ή η θερμομονωτική κούπα σε χρώματα καρπών του δάσους. 

Α.ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ε.ΠΡΑΤΣΟΛΗ

Η αγάπη της Nespresso για το δάσος δεν περιορίζεται όμως μόνο στα Χριστούγεννα, αλλά εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του έτους, κατά την οποία, σε συνεργασία με την Conservation International, η εταιρεία συνεισφέρει στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας. Πατρίδα μερικών από τις σπουδαιότερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο, που φτάνουν στο ποτήρι μας, χάρη στις βιώσιμες πρωτοβουλίες της Nespresso. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.