Η νέα συλλογή Nespresso φέρνει το δάσος στην κούπα μας

Την αποκάλυψε μέσα σε ένα σκηνικό με άρωμα Αμαζονίου, στο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George, με τις νέες κάψουλες Nespresso να συνοδεύοντα αρμονικά από ένα tailored χριστουγεννιάτικο brunch με την υπογραφή του σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Γ.ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με επιρροές από τα δάση του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσίασε στο Tudor Hall του King George ένα μοναδικό brunch εμπνευσμένο από τις νέες limited edition festive ποικιλίες "Gifts of the Forest". Εκεί, είχαμε ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εορταστικές ποικιλίες της Nespresso, να τις δοκιμάσουμε και να γευτούμε tailor made πιάτα με την υπογραφή του executive chef του "King George", τον πολυβραβευμένο Αστέριο Κουστούδη.

Με τον κύριο Αντώνη Αυγερόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nespresso Hellas, να μας καλωσορίζει σε ένα πυκνόφυτο, άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ο Coffee Ambassador Γιώργος Παπαχρυσανθάκης μας σύστησε στις φετινές festive ποικιλίες της εμβληματικής μπράντας, αρχής γενομένης από τον Forest Black: έναν 100% Arabica καφέ με πλούσια γεύση και γεμάτο σώμα, που πλαισιώνεται από τον  Forest Fruit Flavor, γεμάτο αρώματα από χειμωνιάτικα κόκκινα φρούτα, αλλά και τον Forest Almond Flavor, με διακριτική επίγευση αμυγδάλου. Τη γευστική δοκιμή συνόδευσε ένα tailor made χριστουγεννιάτικο brunch, που μας ταξίδεψε γευστικά στα βάθη του δάσους, βασισμένο σε κόκκινα φρούτα, καρπούς και μανιτάρια, σε φίνους και απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων. 

FORANGER

"Αφορμή για αυτό τo κάλεσμα στάθηκε η ομορφότερη εποχή του έτους, τα Χριστούγεννα, όπου η Nespresso κάθε χρόνο λανσάρει μοναδικές ποικιλίες καφέ" σημείωσε ο κ. Αυγερόπουλος, προσθέτοντας ότι "φέτος, σε συνεργασία με την κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johana Ortiz και με έμπνευση από την ομορφιά των δασών του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσιάζει τη συλλογή "Gifts of the Forest”, που περιλαμβάνει καλαίσθητα sleeves, αξεσουάρ και κάψουλες της συλλογής, αλλά και συλλεκτικά δώρα ιδανικά για τους αγαπημένους μας, όπως το σημειωματάριο με εξώφυλλο από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ, ή η θερμομονωτική κούπα σε χρώματα καρπών του δάσους. 

Α.ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ε.ΠΡΑΤΣΟΛΗ

Η αγάπη της Nespresso για το δάσος δεν περιορίζεται όμως μόνο στα Χριστούγεννα, αλλά εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του έτους, κατά την οποία, σε συνεργασία με την Conservation International, η εταιρεία συνεισφέρει στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας. Πατρίδα μερικών από τις σπουδαιότερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο, που φτάνουν στο ποτήρι μας, χάρη στις βιώσιμες πρωτοβουλίες της Nespresso. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.