Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept. Σε έναν χώρο όπου ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το βιομηχανικό design με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, στήθηκε ένα concept που όποια ώρα και να το επισκεφτείς έχει κάτι να σου πει. Θα το επιλέξετε για τους καφέδες από το Dope Roasting Co, την ποικιλία των smoothies, τα tailor-made cocktails ή τα aperitivo drinks που προτείνουν όμως η χυμώδης «ντίβα», που μάλλον θα κλέψει τις εντυπώσεις, είναι το burger τους, δημιουργία της ομάδας του six d.o.g.s με τον επικεφαλής σεφ Fahd-Αλέξανδρο Hassan Kassem.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens» - εικόνα 1

Τα ψωμάκια του από το υψηλής ποιότητας αρτοποιείο του Dope Roasting Co., αγκαλιάζουν ένα, δύο ή και τρία μπιφτέκια – στην πιο σύνθετη εκδοχή του- φτιαγμένα από διαφορετικές premium κοπές. Η απλή εκδοχή είναι το μπιφτέκι από ελληνική μοσχίδα, το διπλό, εκτός από την μοσχίδα έχει και flank steak ενώ στο τριπλό, στο παιχνίδι μπαίνει και το rib-eye. Η ομάδα μερίμνησε με μπιφτέκια της «Beyond Meat» για όσους δεν καταναλώνουν κρέας ενώ τηγανιτές πατάτες και σαλάτα coleslaw με ασιατικές πινελιές συνοδεύουν τη ναυαρχίδα των street food προλογίζοντας διακριτικά ένα «υπόγειο» μυστικό για το οποίο θα σας μαρτυρήσουμε περισσότερα λίαν συντόμως.

DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια, Τηλ: 21 4402 7660

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.