Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: Εσείς κάνατε την κράτησή σας;

Τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, από το «αθηνόραμα» και την Τράπεζα Πειραιώς.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: Εσείς κάνατε την κράτησή σας;

Mια από τις πιο δύσκολες χρονιές από καταβολής της εστίασης αφήνει πίσω του ο εστιατορικός κόσμος της χώρας με τρόπο πανηγυρικό, αφού απέδειξε ότι ούτε καν οι αντιξοότητες της πανδημίας και των πολλαπλών lockdown μπορούν να κάμψουν τον δημιουργικό του καλπασμό. Έτσι, με τη μεγάλη γιορτή των Χρυσών Σκούφων και των βραβείων Top Notch, αλλά κι εκείνη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας μερικούς μήνες νωρίτερα, να έχουν ξεχωρίσει κι αναδείξει τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, έφτασε η στιγμή να γιορτάσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο: καλώντας όλους εμάς να συμμετάσχουμε στον εορτασμό τους.

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, το μεγαλύτερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, γίνεται η αφορμή για να (ξανα)επισκεφτούμε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, που μας συστήνονται μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μενού, μόλις στο 50% της αξίας τους. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια άκρως χαρακτηριστική αίσθηση του γευστικού ιδιώματός τους, βιώνοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Για τέσσερις εβδομάδες, από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, τα γευστικά κοντέρ ανεβάζουν στροφές, αφού όλα τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που έχουν βραβευτεί φέτος με Χρυσό Σκούφο, βραβείο Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, συμμετέχουν σε αυτήν τη χαρούμενη, τεράστια γευσιγνωσία. Χαράς ευαγγέλια για τους foodies της χώρας, λοιπόν, αφού αυτό το καθιερωμένο, ετήσιο ραντεβού τους με την αιχμή των γαστρονομικών εξελίξεων της χώρας, ξεκινά!

Το event θα μας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική, το Αμύνταιο, τη Νάουσα και τις Σέρρες, κι από την Κέρκυρα ή την Πρέβεζα μέχρι την Ίο και την Τήνο. Όσο για το εύρος των γεύσεων που θα σερβίρονται, θα καλύψουν όλη την γκάμα από την κλασική ως την πρωτοποριακή ελληνική κουζίνα, αλλά και τη σύγχρονη γαλλική, την ιταλική, το ιαπωνικό fusion, την κοσμοπολίτικη, μοντέρνα διεθνή κουζίνα, αλλά και τις εξελιγμένες τεχνικές και κόνσεπτ που απολαύσαμε στο σαφάρι των Χρυσών Σκούφων.

Στα πρακτικά, τώρα, τα μενού θα σερβίρονται για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή), ουσιαστικά λοιπόν η δράση αφορά τα τετραήμερα 14-17/9, 21-24/9, 28/9-1/10, 5-8/10 & 12-15/10, με τις κρατήσεις να ξεκινούν από την πρώτη ημέρα (14 Σεπτεμβρίου) και τα μενού των εστιατορίων, μαζί με τις τιμές τους, να είναι διαθέσιμα στο τεύχος που κρατάτε, αλλά και στο www.athinorama.gr.

Μην καθυστερείτε όμως: όπως έχουν διδάξει οι προηγούμενες χρονιές, μετά την αναγγελία έναρξης των κρατήσεων, οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται αστραπιαία! Κινηθείτε γρήγορα: κάντε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά, απευθείας στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν, και προπληρώστε το δείπνο σας είτε ηλεκτρονικά στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_ Gastronomia (μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς), είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, ή επιτόπου σε μερικά εστιατόρια, με κάρτα ή μετρητά.

Παράλληλα, όσοι χρησιμοποιήσουν κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 30 δείπνα δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια, καθώς και για δύο μεγάλα έπαθλα που περιλαμβάνουν από ένα γαστρονομικό τριήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», δείπνο στα εστιατόρια «GB Roof Garden» και «CTC» και άλλες εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Οδηγίες Κράτησης

Κλείστε τραπέζι στο/α εστιατόριο/α της επιλογής σας, ενημερώνοντας στο τηλέφωνο ότι θέλετε να δοκιμάσετε το ειδικό μενού του περιοδικού «αθηνόραμα». Για να ισχύσουν οι κρατήσεις, θα πρέπει να προπληρώσετε το ποσό που αντιστοιχεί στα άτομα του τραπεζιού σας με online πληρωμή αποκλειστικά για τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia, καθώς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προπληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια γαστρονομικά δώρα.

Δες τα μενού και κλείσε το τραπέζι σου εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.