Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: Εσείς κάνατε την κράτησή σας;

Τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, από το «αθηνόραμα» και την Τράπεζα Πειραιώς.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: Εσείς κάνατε την κράτησή σας;

Mια από τις πιο δύσκολες χρονιές από καταβολής της εστίασης αφήνει πίσω του ο εστιατορικός κόσμος της χώρας με τρόπο πανηγυρικό, αφού απέδειξε ότι ούτε καν οι αντιξοότητες της πανδημίας και των πολλαπλών lockdown μπορούν να κάμψουν τον δημιουργικό του καλπασμό. Έτσι, με τη μεγάλη γιορτή των Χρυσών Σκούφων και των βραβείων Top Notch, αλλά κι εκείνη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας μερικούς μήνες νωρίτερα, να έχουν ξεχωρίσει κι αναδείξει τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, έφτασε η στιγμή να γιορτάσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο: καλώντας όλους εμάς να συμμετάσχουμε στον εορτασμό τους.

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, το μεγαλύτερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, γίνεται η αφορμή για να (ξανα)επισκεφτούμε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, που μας συστήνονται μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μενού, μόλις στο 50% της αξίας τους. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια άκρως χαρακτηριστική αίσθηση του γευστικού ιδιώματός τους, βιώνοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Για τέσσερις εβδομάδες, από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, τα γευστικά κοντέρ ανεβάζουν στροφές, αφού όλα τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που έχουν βραβευτεί φέτος με Χρυσό Σκούφο, βραβείο Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, συμμετέχουν σε αυτήν τη χαρούμενη, τεράστια γευσιγνωσία. Χαράς ευαγγέλια για τους foodies της χώρας, λοιπόν, αφού αυτό το καθιερωμένο, ετήσιο ραντεβού τους με την αιχμή των γαστρονομικών εξελίξεων της χώρας, ξεκινά!

Το event θα μας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική, το Αμύνταιο, τη Νάουσα και τις Σέρρες, κι από την Κέρκυρα ή την Πρέβεζα μέχρι την Ίο και την Τήνο. Όσο για το εύρος των γεύσεων που θα σερβίρονται, θα καλύψουν όλη την γκάμα από την κλασική ως την πρωτοποριακή ελληνική κουζίνα, αλλά και τη σύγχρονη γαλλική, την ιταλική, το ιαπωνικό fusion, την κοσμοπολίτικη, μοντέρνα διεθνή κουζίνα, αλλά και τις εξελιγμένες τεχνικές και κόνσεπτ που απολαύσαμε στο σαφάρι των Χρυσών Σκούφων.

Στα πρακτικά, τώρα, τα μενού θα σερβίρονται για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή), ουσιαστικά λοιπόν η δράση αφορά τα τετραήμερα 14-17/9, 21-24/9, 28/9-1/10, 5-8/10 & 12-15/10, με τις κρατήσεις να ξεκινούν από την πρώτη ημέρα (14 Σεπτεμβρίου) και τα μενού των εστιατορίων, μαζί με τις τιμές τους, να είναι διαθέσιμα στο τεύχος που κρατάτε, αλλά και στο www.athinorama.gr.

Μην καθυστερείτε όμως: όπως έχουν διδάξει οι προηγούμενες χρονιές, μετά την αναγγελία έναρξης των κρατήσεων, οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται αστραπιαία! Κινηθείτε γρήγορα: κάντε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά, απευθείας στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν, και προπληρώστε το δείπνο σας είτε ηλεκτρονικά στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_ Gastronomia (μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς), είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, ή επιτόπου σε μερικά εστιατόρια, με κάρτα ή μετρητά.

Παράλληλα, όσοι χρησιμοποιήσουν κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 30 δείπνα δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια, καθώς και για δύο μεγάλα έπαθλα που περιλαμβάνουν από ένα γαστρονομικό τριήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία", δείπνο στα εστιατόρια "GB Roof Garden" και "CTC" και άλλες εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Οδηγίες Κράτησης

Κλείστε τραπέζι στο/α εστιατόριο/α της επιλογής σας, ενημερώνοντας στο τηλέφωνο ότι θέλετε να δοκιμάσετε το ειδικό μενού του περιοδικού "αθηνόραμα". Για να ισχύσουν οι κρατήσεις, θα πρέπει να προπληρώσετε το ποσό που αντιστοιχεί στα άτομα του τραπεζιού σας με online πληρωμή αποκλειστικά για τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia, καθώς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προπληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια γαστρονομικά δώρα.

Δες τα μενού και κλείσε το τραπέζι σου εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.