Νέες γεύσεις από το «Zuccherino»

H ποιοτική gelateria και ζαχαροπλαστείο καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέους παγωμένους πειρασμούς.

Νέες γεύσεις από το «Zuccherino»

Η ποιοτική gelateria και ζαχαροπλαστείο που γράφει εδώ και χρόνια τη δική της ιστορία στο «παγωμένο» στερέωμα της πόλης, καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέους πειρασμούς. Καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, δροσιστικά σορμπέ από φρέσκα φρούτα εποχής, βανίλια Μαδαγασκάρης με choco brownies, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, Death by Chocolate και Blue Monster είναι ορισμένες μόνο από τις γεύσεις, που φτιάχνονται αποκλειστικά από φρέσκο ελληνικό γάλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη και τη ζάχαρη. Τα βρίσκουμε όλα στα δύο «Zuccherino» του Παλαιού Φαλήρου (Πρωτέως & Σειρήνων 48, Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων), αλλά και στα αδερφάκια τους, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης (2ας Μαΐου 12) και στο Μοναστηράκι (Μητροπόλεως 80).

Νέες γεύσεις από το «Zuccherino» - εικόνα 1
Νέες γεύσεις από το «Zuccherino» - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.