Νέος καπετάνιος στους «Ψαράδες» και στο «Άδολο»

Ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο καινούργιος executive chef των γνωστών εστιατορίων της οικογένειας Βουλγαράκη.

Νέος καπετάνιος στους «Ψαράδες» και στο «Άδολο»

Δυνατός αέρας ανανέωσης πνέει στα γνωστά εστιατόρια της οικογένειας Βουλγαράκη «Ψαράδες» και «Άδολο», που έχουν πλέον στο τιμόνι της κουζίνας τους τον Βασίλη Παπαθεοδώρου. Ο ταλαντούχος σεφ, εκ των επικεφαλής του «Matsuhisa Athens» μέχρι πριν λίγα χρόνια και πιο πρόσφατα του «Noah», ανέλαβε να διαμορφώσει εκ νέου το γευστικό προφίλ των εστιατορίων με μια σειρά από καινούργια πιάτα που έκαναν την εμφάνιση τους την περίοδο της καραντίνας και ανάβοντας φυσικά πλήρως τις μηχανές εδώ και λίγες ημέρες που και τα δύο άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους στο Παλαιό Φάληρο και την Κηφισιά.

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στις ολοκαίνουργιες προτάσεις του σεφ, την προσοχή μας τράβηξαν ωραίες ιδέες με μοντέρνο θαλασσινό αέρα σαν το χταπόδι στιφάδο με τρουφάτη φάβα και πούδρα από φύκια nori, η σαρδέλα σχάρας με κρέμα φινόκιο και κρεμμύδι τουρσί αλλά και η πολύ ενδιαφέρουσα πεσκανδρίτσα Bourguignon με κοκκάρια, μανιτάρια και jous μοσχαριού, που όλες θα σερβίρονται και στα δύο εστιατόρια. Όσο για το «Il Trovatore», το καινούργιο και πολύ κομψό ιταλικό εστιατόριο της οικογένειας που γνωρίσαμε πέρσι στο Παλαιό Φάληρο και μας υποδέχεται ξανά στην όμορφη αυλή του, εδώ η πυξίδα παραμένει στραμμένη σταθερά στις αγαπημένες σπεσιαλιτέ της γείτονος με τη ματιά του ταλαντούχου σεφ Pino Saccheri.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Il Trovatore

Γοργοποτάμου 14 και Αχαιών, Παλαιό Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/09/2022

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.