Νέος καπετάνιος στους «Ψαράδες» και στο «Άδολο»

Ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο καινούργιος executive chef των γνωστών εστιατορίων της οικογένειας Βουλγαράκη.

Νέος καπετάνιος στους «Ψαράδες» και στο «Άδολο»

Δυνατός αέρας ανανέωσης πνέει στα γνωστά εστιατόρια της οικογένειας Βουλγαράκη «Ψαράδες» και «Άδολο», που έχουν πλέον στο τιμόνι της κουζίνας τους τον Βασίλη Παπαθεοδώρου. Ο ταλαντούχος σεφ, εκ των επικεφαλής του «Matsuhisa Athens» μέχρι πριν λίγα χρόνια και πιο πρόσφατα του «Noah», ανέλαβε να διαμορφώσει εκ νέου το γευστικό προφίλ των εστιατορίων με μια σειρά από καινούργια πιάτα που έκαναν την εμφάνιση τους την περίοδο της καραντίνας και ανάβοντας φυσικά πλήρως τις μηχανές εδώ και λίγες ημέρες που και τα δύο άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους στο Παλαιό Φάληρο και την Κηφισιά.

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στις ολοκαίνουργιες προτάσεις του σεφ, την προσοχή μας τράβηξαν ωραίες ιδέες με μοντέρνο θαλασσινό αέρα σαν το χταπόδι στιφάδο με τρουφάτη φάβα και πούδρα από φύκια nori, η σαρδέλα σχάρας με κρέμα φινόκιο και κρεμμύδι τουρσί αλλά και η πολύ ενδιαφέρουσα πεσκανδρίτσα Bourguignon με κοκκάρια, μανιτάρια και jous μοσχαριού, που όλες θα σερβίρονται και στα δύο εστιατόρια. Όσο για το «Il Trovatore», το καινούργιο και πολύ κομψό ιταλικό εστιατόριο της οικογένειας που γνωρίσαμε πέρσι στο Παλαιό Φάληρο και μας υποδέχεται ξανά στην όμορφη αυλή του, εδώ η πυξίδα παραμένει στραμμένη σταθερά στις αγαπημένες σπεσιαλιτέ της γείτονος με τη ματιά του ταλαντούχου σεφ Pino Saccheri.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Il Trovatore

Γοργοποτάμου 14 και Αχαιών, Παλαιό Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.