Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ. Το all day bistro, που ανήκει στον όμιλο «nice n easy group», μοιράζεται το ίδιο healthy DNA με τα «αδερφάκια» του, βάζοντας όμως επιπλέον στην εξίσωση αμείωτη ζωντάνια, ενέργεια και χαρούμενη διάθεση. Τηρώντας ευλαβικά τα πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, το σενάριο της απόλαυσης γράφεται στο «Zinglee» με ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό μείγμα με πινελιές από όλον τον κόσμο – και ασφαλώς τη signature farm-to-table φιλοσοφία των «nice n easy».

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ - εικόνα 1

Έτσι στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού βρίσκουμε υπέροχες προτάσεις, όπως το σεβίτσε τόνου με πράσινο μήλο και καυτερή πιπεριά, ο φρέσκος σολομός στη σχάρα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά κι ένας πολύ ξεχωριστός vegan μουσακάς με κιμά από μανιτάρια, που ανυπομονούμε να τον χαρούμε, ενώ μια ματιά να ρίξουμε στον κατάλογο του brunch αρκεί για να πειστούμε πως η μέρα μας θα ξεκινήσει όχι μόνο απολαυστικά αλλά και όσο θρεπτικά χρειάζεται. Όσο για τις πιο μεγάλες ώρες που σίγουρα θα μας βρουν εδώ, λέμε να τιμήσουμε τα signature cocktails της μπάρας, όπως το εξαιρετικό Athenian Elite με gin, αγγούρι, σιρόπι μήλου και πικάντικες νότες φρεσκάδας από εσπεριδοειδή και πιπέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.