Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια. Το τοπίο έτσι όπως ξεδιπλώνεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ Γλυφάδας είναι από τα ομορφότερα που μπορεί να απολαύσει κάποιος, δημιουργώντας τις συνθήκες μιας πραγματικής δροσερής εξοχής που κρατά μακριά τη ζέστη του καλοκαιριού και δίνει σε κάθε στιγμή της ημέρας τη γεύση που της αξίζει.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial» - εικόνα 1

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος ενορχηστρώνει μαζί με τον Άγγελο Καραμούζη ένα δελεαστικό γευστικό ρεπερτόριο με μοντέρνο ελληνικό χρώμα και βάση του τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Ήδη από νωρίς το πρωί, δίπλα στον πρώτο καφέ της ημέρας βάζουμε λ.χ. μια καραμελωμένη πίτα ανθότυρου με μέλι και ταχίνι και άλλες θαυμάσιες προτάσεις από το brunch menu, ενώ από το μεσημέρι και μετά μας περιμένουν πιάτα πολύ ξεχωριστά, όπως ο σπιτικός κόκορας από τους Μολάους με κρητικές μακαρούνες, βλίτα και ξύγαλο ή το φρέσκο λαβράκι σχάρας με τα αγαπημένα χόρτα του σεφ και πουρέ παντζαριού.

Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ, τα οποία χαιρόμαστε καθημερινά μέχρι τις 12 το βράδυ και μέχρι λίγο πιο αργά τις Πέμπτες, όταν στον κήπο υπάρχει συνοδεία live acts με γνωστούς καλεσμένους.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κριτική: Δοκιμάσαμε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κω

Το "νησί του Ιπποκράτη" είναι ό,τι πρέπει για ριλάξ και γαστρονομικό τουρισμό. Αφιερώνουμε λοιπόν την στήλη της κριτικής σε δύο από τα καλύτερα εστιατόριά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/08/2022

Kenshō Ornos: Η premium γεύση του Myconian Experience

Θεμέλια λίθος ενός brand που ταυτίστηκε με το premium lifestyle της Μυκόνου, το Kenshō Ornos επιστρέφει στο προσκήνιο συνδυάζοντας μοναδική εμπειρία διαμονής με γαστρονομική πρόταση αξιόσεων.

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.