Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Από τις 18/6 ξεκινούν barbeques για όλη την οικογένεια στον κομψό χώρο του Vertigo Pool Club.

Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Τις πόρτες του άνοιξε μόλις εκ νέου το πολυτελές «St. George Lycabettus», μαζί με τον ιδιαιτέρως κομψό χώρο του Vertigo Pool Club πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου που προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και πανοραμική θέα στην πόλη. Μια καλή αφορμή για να τον γνωρίσουμε προσφέρουν τα εβδομαδιαία barbeques που ξεκινούν από αυτήν την Πέμπτη 18/6, και θα έχουν μάλιστα οικογενειακό χαρακτήρα. Όσο λοιπόν εσείς θα απολαμβάνετε το ειδικό μενού BBQ mixed grill που θα ξετυλίγεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του Λυκαβηττού, η εξειδικευμένη ομάδα της Nannuka θα απασχολεί τους μικρούς επισκέπτες από τις 6-9 το απόγευμα με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και παιδικό σινεμά. Το ειδικό μενού κοστίζει € 35 κατ’άτομο ή € 60 για δύο άτομα, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50%. Οι κρατήσεις για παρέες μέχρι 6 άτομα γίνονται στο 2107416191.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/08/2022

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.