Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Από τις 18/6 ξεκινούν barbeques για όλη την οικογένεια στον κομψό χώρο του Vertigo Pool Club.

Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Τις πόρτες του άνοιξε μόλις εκ νέου το πολυτελές «St. George Lycabettus», μαζί με τον ιδιαιτέρως κομψό χώρο του Vertigo Pool Club πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου που προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και πανοραμική θέα στην πόλη. Μια καλή αφορμή για να τον γνωρίσουμε προσφέρουν τα εβδομαδιαία barbeques που ξεκινούν από αυτήν την Πέμπτη 18/6, και θα έχουν μάλιστα οικογενειακό χαρακτήρα. Όσο λοιπόν εσείς θα απολαμβάνετε το ειδικό μενού BBQ mixed grill που θα ξετυλίγεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του Λυκαβηττού, η εξειδικευμένη ομάδα της Nannuka θα απασχολεί τους μικρούς επισκέπτες από τις 6-9 το απόγευμα με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και παιδικό σινεμά. Το ειδικό μενού κοστίζει € 35 κατ’άτομο ή € 60 για δύο άτομα, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50%. Οι κρατήσεις για παρέες μέχρι 6 άτομα γίνονται στο 2107416191.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.