Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2).

Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2), το οποίο υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Κτήμα Τσέλεπου. Ειδικά για την περίσταση έχει δημιουργηθεί ένα σπέσιαλ menu degustation πέντε πιάτων, καθένα από τα οποία θα συνδυαστεί με τις ετικέτες του κτήματος που κουβαλούν αρώματα της Μαντινείας και της Νεμέας. Το κόστος κατ’άτομο είναι € 35 και η βραδιά, στην οποία θα δώσει το «παρών» η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη, ξεκινά στις 8.30 μ.μ.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

AMUSE BOUCHE
Καπνιστός σολομός σε μπλίνι με ξινή κρέμα, μυρωδικά και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σέλερι
Κτήμα Τσέλεπου, Amalia Brut Ροζέ, Αφρώδης οίνος, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΟΡΕΚΤΙΚΟ
Φρέσκα μύδια αχνιστά με μουστάρδα και μελισσόχορτο
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΣΑΛΑΤΑ
Ζεστή πατατοσαλάτα με νεαρές πατάτες, φρέσκο κρεμμύδι και σύγκλινο Μάνης
Κτήμα Τσέλεπου, Gris de nuit, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Φιλέτο μόσχου, πατάτες gratin dauphinoise, baby καρότα και σάλτσα από κόκκινο κρασί
Κτήμα Τσέλεπου, Δρυόπη Reserve, Αγιωργίτικο, Π.Ο.Π. Νεμέα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.