«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου εστιατορίου που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην οδό Νίκης.

«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία του ολοκαίνουργιου εστιατορίου «Winners» που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην καρδιά του αθηναϊκού downtown. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιολογικές πρώτες ύλες και τις χειροποίητες παρασκευές, η δράση στην urban chic σάλα του εστιατορίου αλλά και στα τραπεζάκια έξω, στην οδό Νίκης, ξεκινά από νωρίς με υγιεινό πρωινό και συνεχίζεται με all day γεύσεις σαν τα pancakes από πολέντα σε πικάντικο ραγού ντομάτας ή τα mac n cheese με μπέικον καρύδας και σάλτσα κρεμώδους τυριού από καρύδια και αμύγδαλο.

Για όσους πεινούν κομμάτι παραπάνω υπάρχουν αρκετές προτάσεις σε κύρια πιάτα, όπως το not a cheese burger (με το φυτικό μπιφτέκι της Beyond Meat και κέτσαπ από goji berry) αλλά και τα σχετικά vegan επιδόρπια όπως τα brownies με γλυκοπατάτα, raspberry και χουρμά. Θα συνοδεύσετε με υγιεινά ροφήματα, μπίρες vegan, gluten free και χωρίς αλκοόλ, καθώς και βιοδυναμικά και natural κρασιά από μικρά οινοποιεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Winners Vegan Restaurant

Ξεν. «Niki Athens», Νίκης 27, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.