«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου εστιατορίου που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην οδό Νίκης.

«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία του ολοκαίνουργιου εστιατορίου «Winners» που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην καρδιά του αθηναϊκού downtown. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιολογικές πρώτες ύλες και τις χειροποίητες παρασκευές, η δράση στην urban chic σάλα του εστιατορίου αλλά και στα τραπεζάκια έξω, στην οδό Νίκης, ξεκινά από νωρίς με υγιεινό πρωινό και συνεχίζεται με all day γεύσεις σαν τα pancakes από πολέντα σε πικάντικο ραγού ντομάτας ή τα mac n cheese με μπέικον καρύδας και σάλτσα κρεμώδους τυριού από καρύδια και αμύγδαλο.

Για όσους πεινούν κομμάτι παραπάνω υπάρχουν αρκετές προτάσεις σε κύρια πιάτα, όπως το not a cheese burger (με το φυτικό μπιφτέκι της Beyond Meat και κέτσαπ από goji berry) αλλά και τα σχετικά vegan επιδόρπια όπως τα brownies με γλυκοπατάτα, raspberry και χουρμά. Θα συνοδεύσετε με υγιεινά ροφήματα, μπίρες vegan, gluten free και χωρίς αλκοόλ, καθώς και βιοδυναμικά και natural κρασιά από μικρά οινοποιεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Winners Vegan Restaurant

Ξεν. «Niki Athens», Νίκης 27, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι η προβατίνα, η νέα ρόκα-παρμεζάνα;

Μπορεί να είναι και ο κόκορας, δεν ξέρω, πρέπει να καταμετρηθούν και τα τελευταία μενού από τις εσχατιές της επικράτειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
23/01/2026

H Αθήνα τρώει πια πίτσα με τρόπο διαφορετικό

Η πίτσα έχει αλλάξει πίστα στην πόλη, με δύο σημαντικές παραμέτρους να σηματοδοτούν την εποχή της Pizza 2.0.

Υψηλή γαστρονομία και καφές: αρώματα και γεύσεις που συνδυάζονται

Η εμπειρία σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας είναι μια σύνθεση της οποίας κάθε πινελιά αποτελεί οργανικό κομμάτι μιας αφήγησης. Συμπεριλαμβανομένου και του καφέ.

Στο Παγκράτι, για ένα all day bar-restaurant που έχει κάτι από Νάξο

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

Τι θα δούμε στο 'Athens Gastronomic Forum', Δημήτρη Αντωνόπουλε;

Ο βετεράνος κριτικός γεύσης του "Αθηνοράματος" μιλά στην επί χρόνια δημοσιογραφική του έδρα για το νέο του μεγαλόπνοο σχέδιο, το "Athens Gastronomic Forum": ένα γαστρονομικό συνέδριο που, για δύο ημέρες, θα συγκεντρώσει στην Αθήνα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας γεύσης.

Τα καφενεία και τα 'καφενεία' του Παγκρατίου

Παλιά και νέα σημεία αστικών μαζώξεων και νόστιμων εδεσμάτων σε μία από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της πρωτεύουσας.

Η 'κιβωτός' της ελληνικής κουζίνας στα νότια προάστια

Με επικεφαλής έναν από τους σημαντικότερους και πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ, το εστιατόριο αντλεί έμπνευση από κάθε γωνιά της χώρας.