Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση.

Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση. Ύστερα από την πρώτη χρονιά γνωριμίας, το «The Str.Eaters» έκλεισε για λίγο τις πόρτες του προκειμένου να ανασχεδιάσει τη γευστική του πρόταση και εδώ και πολύ λίγες ημέρες πάτησε το restart με ολοκαίνουργιους «ενοίκους» στα 8 διαφορετικά food stations. Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, μας περιμένουν πλέον Jamaican style γεύσεις με τη σφραγίδα του «Cool Jerk», πολλά και διαφορετικά burgers και hot dogs από το «Chop Chop Burger», tex mex προτάσεις στην «El Chapo’s Cantina Mexicana» αλλά και sushi από το «Kazoku» της Γλυφάδας που αποκτά έδρα μέσα στο «The Str.Eaters» όπως άλλωστε και το γνώριμο «Food Truck» που… παρκάρει εντός με τους signature γκιουζλεμέδες του και αραβικές πίτες γεμισμένες με κεφτεδάκια Βαγδάτης. Σημειώστε ακόμα πως ο κάτω χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου με τραπέζια όπου μπορείς πλέον να φας με την άνεση σου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".