Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση.

Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση. Ύστερα από την πρώτη χρονιά γνωριμίας, το «The Str.Eaters» έκλεισε για λίγο τις πόρτες του προκειμένου να ανασχεδιάσει τη γευστική του πρόταση και εδώ και πολύ λίγες ημέρες πάτησε το restart με ολοκαίνουργιους «ενοίκους» στα 8 διαφορετικά food stations. Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, μας περιμένουν πλέον Jamaican style γεύσεις με τη σφραγίδα του «Cool Jerk», πολλά και διαφορετικά burgers και hot dogs από το «Chop Chop Burger», tex mex προτάσεις στην «El Chapo’s Cantina Mexicana» αλλά και sushi από το «Kazoku» της Γλυφάδας που αποκτά έδρα μέσα στο «The Str.Eaters» όπως άλλωστε και το γνώριμο «Food Truck» που… παρκάρει εντός με τους signature γκιουζλεμέδες του και αραβικές πίτες γεμισμένες με κεφτεδάκια Βαγδάτης. Σημειώστε ακόμα πως ο κάτω χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου με τραπέζια όπου μπορείς πλέον να φας με την άνεση σου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.