Νέα πίτσα στην Αθήνα

Πίτσα με το κομμάτι στα πρότυπα της Ρώμης σερβίρει η «Romatella» που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι.

Νέα πίτσα στην Αθήνα

Πίτσα με το κομμάτι στα πρότυπα της Ρώμης σερβίρει η «Romatella» που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι, δίνοντας συνέχεια στην αυξανόμενη δημοτικότητα που γνωρίζει το διάσημο ιταλικό streetfood στην πόλη μας. Το signature ζυμάρι του ολοκαίνουργιου μικρού εστιατορίου με τα floral μοτίβα στους τοίχους και τα λίγα τραπέζια μέσα κι έξω ωριμάζει για περίπου επτά ημέρες, είναι αφράτο κι εύπεπτο.

Νέα πίτσα στην Αθήνα - εικόνα 1

Καθημερινά ξεφουρνίζονται γύρω στις δεκαπέντε διαφορετικές πίτσες, άλλες από τον στάνταρ κατάλογο αλλά και κάποιες που δημιουργούνται με βάση τις προμήθειες της ημέρας (όπως για παράδειγμα αυτή που βλέπετε στη φωτό με σπεκ, κολοκύθι, ραντίτσιο και γκοργκοντζόλα), που κόβονται σε ορθογώνια κομμάτια και καλύπτουν ένα ευρύ γευστικό φάσμα, από κλασικές και χορτοφαγικές μέχρι γλυκές με φρούτα και σοκολάτα. Θα βρείτε ακόμα λίγες σαλάτες και ιταλικά κρασιά, καθώς και τιραμισού και μους σοκολάτας για γλυκό φινάλε.

i Φαλήρου 4, Κουκάκι | 2109239901

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.